Ελλάδα

Μύκονος κορωνοϊος: Πρώτη σύλληψη στη Μύκονο για πάρτι με συνωστισμό σε βίλα

Μύκονος κορωνοϊος: Πρώτη σύλληψη στη Μύκονο για πάρτι με συνωστισμό σε βίλα
Μύκονος κορωνοϊος: Οι αρχές προχώρησαν στην πρώτη σύλληψη με αφορμή πάρτι που έγινε σε βίλα και παραβίαζε όλα τα μέτρα.

Στο επίκεντρο των αρχών έχει βρεθεί το νησί της Μυκόνου. Αρκετά μαγαζιά που έκαναν παραβάσεις πλήρωσαν το τίμημα και πλέον τηρούν όλα τα μέτρα καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι ποινές μπορεί να γίνουν καταστροφικές για τα καταστήματα. Αυτό οδήγησε κάποιους να διοργανώνουν ιδιωτικά party σε βίλες στην περιοχή. Βέβαια σε αυτές δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, ενώ υπάρχει και μεγάλος συνωστισμός κόσμου.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ταξίδεψε στη Μύκονο χθες για να δώσει σαφές μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει τα στραβά μάτια σε καμία περίπτωση. Πριν προλάβουν να περάσουν 24 ώρες από την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας Του Πολίτη σημειώθηκε η πρώτη σύλληψη ατόμου λόγω κορονοϊού για πάρτι με συνωστισμό σε βίλα. Την ίδια στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι σαρωτικοί έλεγχοι στη Μύκονο σε beach bar, κέντρα διασκέδασης, αλλά και σε βίλες που διοργανώνονται πάρτι και παρατηρείται συνωστισμός.

Η πρώτη σύλληψη

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί συνωστισμός από τους πολλούς καλεσμένους. Παράλληλα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν 15 ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό σε beach bar και κέντρα διασκέδασης.

Αυτοί που ασχολούνται με την διοργάνωση αυτών των… κλειστών party έφεραν την τεχνογνωσία από την Ίμπιζα που αντιμετώπισε ανάλογα προβλήματα. το γνωστό νησί της Ισπανίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η πρακτική των πάρτι σε βίλες, προκειμένου να αποφύγουν τις ποινές των προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού. Η είσοδος είναι για «λίγους και εκλεχτούς» που είναι διατεθειμένοι να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας είσοδο από 150 έως 1000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι προσκλήσεις είναι «επτασφράγιστο» μυστικό και οι προσκεκλημένοι μαθαίνουν τον τόπο μέσω sms ή viber λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει το γλέντι, το οποίο συνήθως τελειώνει την άλλη ημέρα το πρωί. Οι πληρωμές γίνονται με POS σε λογαριασμούς του εξωτερικού ή μετρητά, ενώ δίνεται ατομική πρόσκληση ή βραχιολάκι ως πάσο εισόδου για τους πελάτες. Παράλληλα διάσημοι djs από το εξωτερικό ανεβάζουν τη διάθεση των πελατών στα 3-4 τέτοια πάρτι που διοργανώνονται εβδομαδιαίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments