Ελλάδα

Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Νεκροί τρεις άνδρες μέσα σε φρεάτιο

Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Νεκροί τρεις άνδρες μέσα σε φρεάτιο
Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Νεκροί εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης τρεις άνδρες σε φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη. Είχαν χαθεί τα ίχνη τους από την Τετάρτη.

Τρεις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί τα ξημερώματα της Πέμπτης 30 Ιουλίου σε φρεάτιο 8 μέτρων στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης. Οι άνδρες ανασύρθηκαν από το σημείο ύστερα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, για τους οποίους βρέθηκαν εκεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως αναζητούσαν κάτι.

Το ρεπορτάζ του OPEN TV αναφέρει πως το φρεάτιο δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, βρίσκεται σε δάσος και  για την ώρα άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του συμβάντος. Σημειώνεται πως, έχουν γίνει προσαγωγές τριών ατόμων που φέρονται να ήταν μαζί με την παρέα των νεκρών νεαρών. Οι αρχές ήδη ερευνούν την υπόθεση.

“Ολοκληρώθηκε ανάσυρση 3 ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από φρέαρ, στην περιοχή Φλόγα Βαρυμπόμπης στην Αττική. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα” ανέφερε χαρακτηριστικά σε ενημέρωσή της η Πυροσβεστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments