Lifestyle

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι το όνειρο κάθε άνδρα

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι το όνειρο κάθε άνδρα
Συμμετέχει σε video clip και συναρπάζει.

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας My Style Rocks ενώ τον Νοέμβριο του 2018, πέρασε και από οντισιόν για το «Greece’s Next Top Model», όμως «κόπηκε» λόγω των τατουάζ της. Η Κιάρα Μαρκέζη είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο, αλλά πολλοί την γνωρίζουν και ως την εγγονή του άλλοτε κραταιού άνδρα του ΠΑΣΟΚ  Άκη Τσοχατζόπουλου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πλάκας. Η μητέρα της είναι η γνωστή φωτογράφος μοντέλων Μαρία Μαρκέζη και πατέρας της ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Κιάρα δεν κράτησε το επίθετο του πατέρα της γιατί δεν ήθελε να την ταυτίζουν με τον παππού της αν και όπως έχει γραφτεί του έχει μεγάλη αδυναμία. Επίσης σε παλαιότερες συνεντεύξεις της είχε αποκαλύψει πως στο σχολείο έπεφτε θύμα bulling λόγω του επιθέτου της πράγμα που την στιγμάτισε. Όπως η ίδια έχει πει στο παρελθόν, αν και προέρχεται από πολιτική οικογένειας με μεγάλη ιστορία δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική. Και καλύτερα για εμάς αφού την κέρδισε το μόντελινγκ.

Με το οποίο άρχισε να ασχολείται από την ηλικία των 14 ετών, έχοντας πάντα στο πλευρό της τη μητέρα της. Χάρη στις γνωριμίες της μάλιστα, η Κιάρα έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές, ενώ έχει πάρει μέρος σε αρκετές επιδείξεις ρούχων και φωτογραφήσεις. Αν και ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική στην πορεία συνειδητοποίησε ότι δεν της ταιριάζει η ηθοποιία και πλέον ασχολείται με το μόντελινγκ και το fashion blogger.

Μια από τις τελευταίες της δουλειές ήταν και η συμμετοχή της  στο νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Holy και DJ.Silence με τίτλο «Tequila». Η ξανθιά καλλονή για ακόμη μια φορά εντυπωσιάζει με την «καυτή» της εμφάνιση. Ο λογαριασμός της στο instagram μετρά χιλιάδες ακολούθους οι οποίοι θαυμάζουν τόσο την ομορφιά της όσο και τα τατουάζ της τα οποία καλύπτουν αρκετά μεγάλο μέρος του θεσπέσιου κορμιού της. Για να την βρει κάποιος στο instagram και να θαυμάσει τις φωτογραφίες της θα πρέπει να την αναζητήσει ως  Real life Barbie.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments