Πολιτική

Επίσκεψη Τσίπρα σήμερα: Στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Επίσκεψη Τσίπρα σήμερα: Στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Επίσκεψη Τσίπρα σήμερα: Τα Δωδεκάνησα επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Κω επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί, στις 10:30 θα επισκεφτεί την 80 ΑΔΤΕ και εν συνεχεία, στις 12:00, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού Θεοδόση Νικηταρά. Ακολούθως, στις 12:30 ο κος Τσίπρας θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων του νησιού.

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Βουλή και άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την υλοποίηση της απόφασης του δικαστηρίου για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, κατά τη δευτερολογία του. «Λέτε ότι δίνετε 1,4 δισεκατομμύρια ως αποτέλεσμα της απόφασης των δικαστηρίων. Η απόφαση όμως δεν αφορά 1,4 δισεκατομμύρια, αφορά 3,9 δισεκατομμύρια. Έρχεστε τώρα και χειροκροτούμενος ανακοινώνετε κούρεμα σε αυτά που έχουν δικαίωμα να εισπράξουν οι συνταξιούχοι και μάλιστα πάνω από 60%, από 3,9 δισεκατομμύρια σε 1,4 δισεκατομμύρια».

Και συνέχισε: «Εμείς, σε πιο σκληρές συνθήκες και με υποχρεώσεις για πλεονάσματα, δώσαμε τα χρήματα για ειδικά μισθολόγια. Θα ήθελα μία απάντηση. Εννοείτε πράγματι κούρεμα ή κάτι άλλο; Πράγματι έχουν γίνει βήματα τον τελευταίο χρόνο, πάνω στα δικά μας βήματα, αλλά μην μας τρελάνετε κιόλας ότι από τη στιγμή που αναλάβατε έγινε επανάσταση».

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει το παρών σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Νάξο

Θυμίζουμε πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο κος Τσίπρας πραγματοποίησε επισκέψεις στα ελληνικά νησιά του Ιονίου και πιο συγκεκριμένα, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά ενώ είχε προηγηθεί και ταξίδι σε Νάξο και Κέρκυρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 16 Ιουλίου έφτασε στη Ζάκυνθο και αφού έκανε περιοδεία στο κέντρο της πόλης, κάνοντας σύσκεψη με φορείς του νησιού και συναντήσεις με εργαζόμενους από τον κλάδο του τουρισμού.

Την επομένη, την Παρασκευή 17 Ιουλίου, μετέβη στην Κεφαλονιά όπου έκανε περιοδεία στο κέντρο του Αργοστολίου. Μάλιστα, ο κος Τσίπρας συναντήθηκε και με φορείς του νησιού και έκανε σύσκεψη με τους Δημάρχους του νομού Κεφαλληνίας στο Δημαρχείο Αργοστολίου. Σε όλες τις επισκέψεις του, έχει ασκήσει κριτική στην ελληνική κυβέρνηση καθώς και προσωπικά στον πρωθυπουργό για «ανυπαρξία σχεδίου, ασυνεννοησία, ερασιτεχνισμό», με αποτέλεσμα ένα «πρωτοφανές μπάχαλο» στην επανεκκίνηση του τουρισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments