Αθλητισμός

Αντρέ Ζεράλντες: Ενδιαφέρον και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό

Αντρέ Ζεράλντες: Ενδιαφέρον και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό
Αντρέ Ζεράλντες: Την περίπτωση του Πορτογάλου εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για τη θέση του δεξιού μπακ.

Το όνομα του Αντρέ Ζεράλντες «παίζει» για δύο ελληνικές ομάδες, με την προϋπόθεση ότι δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2022.

Ο Τσάβι Ρόκα είναι ένας από τους τεχνικούς που εξετάζει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή

Πληροφορίες από το newspao αναφέρουν πως ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου για τη θέση του δεξιού μπακ, με τον 29χρονο, ωστόσο, να είναι στις εναλλακτικές του Ισπανού.

Ο Αντρέ φέτος αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 35 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμα δανεικός σε άλλες ομάδες. Μάνατζερ του παίκτη είναι ο Μέντες, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα του Πειραιά, αν και ο Ρόκα, ένας άνθρωπος πιστός στο πλάνο του που δεν παρεκκλίνει όσες πιέσεις και να δεχθεί, φθάνει και η διοίκηση να τον αφήσει να δουλέψει όπως θέλει με τα αποτελέσματα να μην αργούν να έρθουν, τσεκάρει την περίπτωσή του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Για την ώρα όμως, δεν είναι στις πρώτες του επιλογές, καθώς η Σπόρτινγκ προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί κάνοντας απόσβεση του ποσού που είχε πληρώσει στη Μπασακσεχίρ, δηλαδή το μισό εκατομμύριο ευρώ, για να τον αγοράσει. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ψάχνει κάτι καλύτερο σε σχέση με τον Αντρέ Ζεράλντες ή τον Καράσα.

Ενήμερος και «ζεστός» ο Αντρέ Ζεράλντες για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό

Επιπροσθέτως, δημοσίευμα στο «ΦΩΣ» αναφέρει ότι ο 29χρονος δεξιός μπακ Αντρέ Ζεράλντες της Σπόρτινγκ που πήρε φέτος πρωτάθλημα με τη Μακάμπι στο Ισραήλ ως δανεικός από τα «λιοντάρια», γνωρίζει ότι είναι στην ατζέντα του Ολυμπιακού και δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένος.

Όμως, είναι αναγκαίο να περιμένει καθώς για τους πρωταθλητές προτεραιότητα είναι ο Ράφαελ και μετά έρχεται ο Ζεράλντες που θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Μουφί και δευτερευόντως με τον Γιόχανσον. Όσο για τη Σπόρτινγκ, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον ξαναδώσει τούτο το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα, αν και θα επιδιώξει αυτή τη φορά να τον πουλήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments