Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Πάει για κίνηση «βόμβα» με Κουαρέσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Άρης μεταγραφές: Πάει για κίνηση «βόμβα» με Κουαρέσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης
Άρης μεταγραφές: Μετά την ενημέρωση ότι μπορεί να προχωρήσει ξανά σε μεταγραφές, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιχειρήσει το «μπαμ» με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο Άρης είναι έτοιμος να κάνει το «μπαμ» στη φετινή μεταγραφική περίοδο μετά το «ΟΚ» που πήρε για να προχωρήσει εκ νέου σε μεταγραφές μετά το ban που είχε «φάει». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος «ζογκλέρ» κυκλοφορεί… ελεύθερος και ωραίος και περιμένει πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μπορεί να έχει φτάσει σχεδόν τα 37, αφού είναι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1983, αλλά η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, ειδικά όταν έχει την μπάλα στα πόδια του. Να σημειώσουμε ότι ο Άρης είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρεται και για τον Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά μάλλον η επιλογή Κουαρέσμα είναι μάλλον πιο σίγουρη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και οι δύο παίκτες είναι ιδιαίτεροι χαρακτήρες, θέλουν ειδική μεταχείριση, αλλά ο Πορτογάλος έχει δείξει ότι αν «κολλήσει» στο περιβάλλον μιας ομάδας μπορεί να τη βοηθήσει.

Τελευταία ομάδα του Κουαρέσμα ήταν η Κασίμπασα, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Ίντερ, Τσέλσι, Μπεσίκτας και Αλ Αχλί. Με την Εθνική Πορτογαλίας ο Κουαρέσμα έχει 80 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ έχει πανηγυρίσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 2016 όταν η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατέκτησε το τρόπαιο.

View this post on Instagram

Parece que foi ontem. Um país inteiro unido contra tudo e contra todos. A conversa do costume por parte dos nossos adversários…que Portugal não chegava lá, que no final a sorte não ia sorrir…enfim o costume. Sofremos até ao fim, mas desta vez a taça foi nossa, de todos, e em toda a parte do mundo onde batia o coração de um português. Parece que foi ontem, muita coisa mudou mas a verdade é que continuamos a ser campeões. E hoje, mais do que nunca, se os nossos adversários nos disserem que não somos capazes, que não chegamos lá, lembrem-se. Trabalhar, acreditar, levantar sempre a cabeça e olhos postos no futuro. É lá que se joga o futuro dos nossos filhos. SOMOS CAMPEÕES HOJE E SEMPRE!

A post shared by Ricardo Quaresma (@ricardoquaresmaoficial) on

Δείτε βίντεο αφιερωμένο στον Κουαρέσμα και τις τρομερές τεχνικές του δυνατότητες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments