Αθλητισμός

Σοκ με Σα στον Ολυμπιακό

Σοκ με Σα στον Ολυμπιακό
Ο Ζοσέ Σα δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι της 6ης Αυγούστου με τη Γούλβς.

Δύσκολα τα πράγματα για τον  Ζοσέ Σα, ο οποίος τραυματίστηκε, και όπως φαίνεται θα χάσει το παιχνίδι με τη Γούλβς. Ειδικότερα, οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν στις 6 Αυγούστου στην Αγγλία τη Γουλβς, στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa League, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα παραταχθεί στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση χωρίς τον Ζοσέ Σα.

Για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού υπάρχουν φόβοι για κάταγμα στο αριστερό του χέρι

Ειδικότερα, όλα δείχνουν ο Ζοσέ Σα δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι της 6ης Αυγούστου, με τον Μπομπί Αλέν να παίρνει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ στον αγώνα της Αγγλίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βασικός τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση και εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται να έχει υποστεί κάταγμα στον καρπό.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πορτογάλος γκολκίπερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Εφόσον επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, την εστία των Πειραιωτών στον αγώνα με τους «λύκους» στο Γουλβερχάμπτον θα πάρει ο Γάλλος Μπόμπι Αλέν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, Ζοσέ Σα, εντάχθηκε στον Ολυμπιακό στις 31 Αυγούστου του 2018 με ετήσιο δανεισμό. Παράλληλα, έγινε βασικός λίγο μετά την άφιξη του, ενώ την ομάδα προπονούσε ο συμπατριώτης του και πρώην προπονητής του στην Μαρίτιμο, Μαρτίνς. Στις 15 Μαΐου 2019, o Σα συμφώνησε για συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”  4 ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments