Ελλάδα

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου
Μαίρη Χρονοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time, εισήχθη εσπευσμένα την περασμένη Δευτέρα. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό, είχε πρόβλημα στον πνεύμονα, δεν αισθανόταν καθόλου καλά και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας βελτιώνεται και όλοι ελπίζουν να επιστρέψει στο σπίτι της

Η κατάσταση της υγείας της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου βελτιώνεται και όλοι ελπίζουν σύντομα να είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της στην Παιανία.  Αυτή τη στιγμή εξάλλου, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και γιατροί και νοσηλευτές κάνουν τα πάντα για να την επαναφέρουν σε μια καλή κατάσταση.

Σημειώνεται πως η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια προβλήματα με την υγεία της. Τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ πληροφορίες από τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει η ίδια αναφέρουν πως σε κάποια φάση της ζωής της είχε μείνει εννέα ημέρες κλινικά νεκρή ενώ έχει 100% αναπηρία.

Λίγα λόγια για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Εντυπωσιακή γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, έγινε σταρ στην καλή εποχή του κινηματογράφου τη δεκαετία του 1960. Η θηλυκότητά της, η φινέτσα της, τα πλούσια υποκριτικά της προσόντα και το ταμπεραμέντο της σφραγίζουν κάθε ρόλο που υποδύθηκε στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο εμφανίστηκε στις ομάδες του χορού, σε αρχαία δράματα. Το 1957 άρχισε να συνεργάζεται με το ελεύθερο θέατρο, κάνοντας εμφανίσεις στο Ακροπόλ στα έργα των Σακελλάριου – Γιανακόπουλου «Η Κυρία» και «Ρομάντζο μιας Καμαριέρας».

Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε σαν κομπάρσος στο «Χαρούμενο Ξεκίνημα» του Δημόπουλου, παραγωγής Φίνος Φιλμ το 1954, όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια. Το 1958 πήρε ένα μικρό ρόλο στο «Τελευταίο Ψέμμα» του Κακογιάννη, πάλι στη Φίνος Φιλμ. Από το 1963 και μετά πρωταγωνιστεί σε πλειάδα δραματικών ταινιών της Φίνος Φιλμ, και όχι μόνο, σε ρόλους ντάμας και μοιραίας γυναίκας, δίπλα σε όλους τους άντρες πρωταγωνιστές της εποχής, όπως Κούρκουλος,Γεωργίτσης, Παπαμιχαήλ, Φούντας, Αλεξανδράκης.

Ξεχωρίζουν οι ερμηνείες της στα «Κόκκινα Φανάρια» του Β. Γεωργιάδη (1963, Δαμασκηνός-Μιχαηλίδης), «Χωρίς Ταυτότητα», (1963, Φίνος Φιλμ), «Πολύ Αργά για Δάκρυα» του Γ. Δαλιανίδη (1968, Φίνος Φιλμ), «Οι Αδίστακτοι» του Ν. Κατσουρίδη (1965, Σάβας Φιλμ), «Κοινωνία Ώρα Μηδέν» του Ντ. Δημόπουλου (1966, Φίνος Φιλμ), «Η Λεωφόρος του Μίσους» (1968, Φίνος Φιλμ) και «Ορατότης Μηδέν» του Ν. Φώσκολου (1970, Φίνος Φιλμ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments