Πολιτική

Άρης Σκούρτης: Αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ και πάει ΣΥΡΙΖΑ

Άρης Σκούρτης: Αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ και πάει ΣΥΡΙΖΑ
Άρης Σκούρτης: Στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων ανταποκρίθηκε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, δηλώνοντας την παραίτησή του στα όργανα του κόμματος.

Παραίτηση από το ΚΙΝΑΛ και προσχώρηση στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε από τον Άρη Σκούρτη στέλεχος του κόμματος από την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Πληθαίνουν οι φωνές μέσα στο ΚΙΝΑΛ που ζητούν αλλαγή πολιτικής και μεγαλύτερες αποστάσεις από την ΝΔ. Ο Άρης Σκούρτης με καταγωγή από το Ψάρι Κορινθίας έχει συμμετάσχει σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Η επιστολή παραίτησης του Άρη Σκούρτη:

Προς τον Γραμματέα ΚΠΕ «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη «Με την παρούσα, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, παρακαλώ να με διαγράψετε από τα Μητρώα των Μελών του Κόμματος. Παράλληλα, σας γνωρίζω πως παραιτούμαι και από τον «ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», όπου μέχρι σήμερα υπήρξα μέλος του. Εκ προοιμίου σας ευχαριστώ. Με τιμή, Άρης Σκούρτης

O ίδιος δήλωσε: «Προχωράμε μπροστά! Γυρνάμε την πλάτη στο παρελθόν! Η Αρετή της Δημοκρατίας είναι η Αλήθεια και η Αξιοκρατία. Πάντα πίστευα πως τα κόμματα είναι κυψέλες εξαίρετων μυαλών! Έτσι, βιώνοντας το τρίτο κύμα της Βιομηχανικής Επανάστασης, έχουμε περιέλθει σε αχαρτογράφητα ύδατα!

Δυστυχώς, οι κοινωνίες μας καταρρέουν… Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο της πολιτικής με απορία, με θαυμασμό, με δέος! Τολμάμε! Φρονώ πως οι σημερινές κοινωνίες δεν χρειάζονται «ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ»… Έχουν ανάγκη από «Αγιάννηδες», δήλωσε σύμφωνα με το Flash.gr.

Έχουμε ανάγκη από «Αγιάννηδες»

Γι’ αυτό συστρατεύομαι στο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, αποδεχόμενος την δημόσια έκκληση του Αλέξη Τσίπρα, ώστε συντεταγμένοι και συναριθ-μούμενοι να πετύχουμε τον ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ της κοινωνίας και της πολιτικής. Προχωράμε μπροστά! Γυρνάμε την πλάτη στο παρελθόν! Κάθε αλλαγή είναι δύσκολη αρχικά, μπερδεμένη στη μέση και υπέροχη στο τέλος.»

Οι προηγούμενες παραιτήσεις από το ΚΙΝΑΛ είχαν γίνει με αφορμή της υπερψήφισης του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, από το κόμμα. Συγκεκριμένα δύο μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας (Νίκος Γράψας και Γιάννης Ζωγραφάκης), καθώς και ο γραμματέας Γραμματέας Συντονιστικής Νοτίου Τομέα Πατρών Παναγιώτης Παπαδόπουλος, κατηγόρησαν την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ότι πορεύεται «χέρι – χέρι με την Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει επιλέξει να βρίσκεται συνοδοιπόρος στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments