Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [01/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [01/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [01/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [01/08/20].

Κριός

Είναι εκπληκτικό το πόσα μπορούν να επιλυθούν, αν τα επεξεργαστείτε βήμα προς βήμα. Αισθάνεστε δικαιολογημένοι με τη στάση που κρατάτε; Η ξεροκεφαλιά δεν σας προσφέρει τίποτα αυτή τη στιγμή. Τόσο εσείς όσο και ο ταίρι σας, πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας.

Ταύρος

Μόλις μια συζήτηση σοβαρέψει λίγο, έχετε την τάση να το γυρνάτε στην πλάκα. Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε λίγο πιο διπλωματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Αντί να κάνετε αστεία και να προσποιείστε ότι δεν τρέχει τίποτα, δοκιμάστε να ακούσετε πραγματικά τι έχει να πει ο/η αγαπημένος/η σας.

Δίδυμοι

Όταν αισθάνεστε αδικημένοι, έχετε την τάση να φέρνετε την καταστροφή αλλά έχετε και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Μπορείτε να δείτε την πιο χαλαρή πλευρά των πραγμάτων και να ενεργήσετε με βάση αυτή τη λογική; Μπροστά σας θα ανοιχτούν εντελώς καινούργιοι δρόμοι. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας. Απλά βλέπετε τα πράγματα με λάθος τρόπο.

Καρκίνος

Κατανοείτε τη σημασία μιας δίκαιης συζήτησης. Αλλά μερικές φορές γίνεστε κάπως επιθετικοί στη σχέση σας, ειδικά όταν βρίσκεστε σε έντονη συναισθηματική κατάσταση. Θα πρέπει να εξετάσετε αυτό το πρόβλημα: Από τη μία δεν θέλετε να σας περιορίζουν και να είστε ελεύθεροι, από την άλλη θέλετε να είστε στη σχέση.

Λέων

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας, που αναβάλλετε διαρκώς. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον αρχικό σας φόβο, σταδιακά θα μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή σας και τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς.

Παρθένος

Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς και οι δύο έχετε πολύ συγκεκριμένες απόψεις πάνω σε ένα ζήτημα. Αλλά κάντε το πρώτο βήμα, για να γεφυρώσετε το χάσμα που μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Θάρρος! Δεν θα είναι τόσο άσχημα όσο φοβάστε.

Ζυγός

Παρόλο που έχετε ισχυρές απόψεις σε κάποια θέματα, θα χρειαστεί να υποχωρήσετε. Έτσι θα αντιμετωπίσετε το δίλημμα που έρχεται στον δρόμο σας σήμερα. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και κάτι περισσότερο από διπλωματία. Είστε ικανοί για αυτό, αρκεί να μειώσετε την επιμονή σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι.

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας σας επικεντρώνει στη σημασία της εμπιστοσύνης. Δεν σκοπεύατε να προδώσετε τα μυστικά των αγαπημένων σας… Αλλά στη βιασύνη της στιγμής και τον ενθουσιασμό ότι έχετε κάτι ενδιαφέρον να πείτε, μπορεί να σας ξέφυγε κάτι εμπιστευτικό. Προσπαθήστε να επανορθώσετε.

Τοξότης

Η διάθεσή σας είναι κάπως πεσμένη σήμερα. Γιατί δεν προσπαθείτε να δείτε ρεαλιστικά την κατάσταση; Δεν συμβαίνει κάτι κακό. Μάλλον κάποιοι φόβοι σας έχουν οδηγήσει σε σκέψεις που δεν είναι αληθινές. Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά, αντί να επικεντρώνεστε μόνο στα αρνητικά.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να ωφεληθείτε από την εποικοδομητική σκέψη. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε αν η τελευταία σύγκρουση με τον/την αγαπημένο/η σας, είναι δικό σας λάθος ή όχι. Πάντα φταίνε και οι δύο. Αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να εκτονώσετε αυτή την ένταση και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Υδροχόος

Τι γίνεται συνήθως όταν φτάνετε σε αδιέξοδο στη σχέση σας; Γίνεστε απόμακροι και επιφυλακτικοί. Σήμερα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να συζητήσετε – ή έστω να κάνετε μια προσπάθεια. Πόσο καιρό θα κρατάτε τον/την αγαπημένο/η σας σε απόσταση, επειδή φοβάστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια;

Ιχθύες

Η παροιμία λέει «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε πολύ στις συζητήσεις σας, είτε μιλάτε είτε ακούτε. Αξιοποιήστε όλη σας την διπλωματικότητα. Αποφύγετε να πείτε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments