Ελλάδα

Ηχητικό ντοκουμέντο του Χίου σε συνάντηση μια μέρα πριν την επίθεση προκαλεί σεισμό

Ηχητικό ντοκουμέντο του Χίου σε συνάντηση μια μέρα πριν την επίθεση προκαλεί σεισμό
Συνεχίζεται το θρίλερ με την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου και εκδότη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Στέφανου Χίου, ο οποίος πριν από περίπου μια εβδομάδα πυροβολήθηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη εξ’επαφής και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του. Ο δημοσιογράφος στάθηκε πάρα πολύ τυχερός με τις δυο σφαίρες να τον πετυχαίνουν σε λαιμό και στήθος. Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει. Ο δημοσιογράφος κατέθεσε πλέον όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεση του στις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση προκειμένου οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα του Στέφανου Χίου (Μακελειό) ο γνωστός δημοσιογράφος θα δώσει στις αρχές, αλλά και στη δημοσιότητα ηχητικό που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση. Πρόκειται για ηχητικό ντοκουμέντο από μια συνάντηση που έκανε μια μέρα πριν την επίθεση, με γνωστό δικηγόρο και την προσπάθεια του να πείσει τον δημοσιογράφο, με το αζημίωτο, να σταματήσει να γράφει για τον πελάτη του. Στο συγκεκριμένο ραντεβού ο Χίος πήγε καλωδιωμένος προκειμένου να καταγράψει τα πάντα.

Και τρίτος συνεργός στην απόπειρα δολοφονίας

Την ίδια ώρα που αναμένονται ηχητικά ντοκουμέντα, ένα τρίτο βίντεο από την επίθεση κατά του Στέφανου Χίου, το οποίο κατέγραψε μια άλλη κάμερα είδε το φως της δημοσιότητας.  Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ότι στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε και τρίτος δράστης, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο «τσιλιαδόρου». Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο βίντεο που δημοσιεύθηκε, εμφανίζεται η μηχανή με τους δύο δράστες να φθάνει κοντά στο σημείο της επίθεσης και αφού σβήσει τα φώτα της, να αποβιβάζεται ο συνοδηγός της.

Ακολούθως ο δράστης τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Στέφανου. Χίου και τον πυροβολεί εξ’ επαφής.  Το θύμα ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί να κυνηγήσει τον δράστη, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει και τελικά επιβιβάζεται στη μηχανή του συνεργού του και εξαφανίζονται. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αιμόφυρτος καταφέρνει να οδηγήσει μέχρι το Σισμανόγλειο, ενώ από εκεί μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύτηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments