Lifestyle

Περνά και μόνη της καλά η Άννα Πρέλεβιτς

Περνά και μόνη της καλά η Άννα Πρέλεβιτς
Μαζί με την αδελφή της και φίλες τους απολαμβάνουν το καλοκαίρι.

Η Άννα Πρέλεβιτς εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και επισκέπτεται διάφορα νησιά της Ελλάδας. Μετά την Τήνο και την Αστυπάλαια, η 30χρονη καλλονή έκανε μία στάση στη Μύκονο μαζί με την αδελφή της, Τέα. Οι δύο κόρες του πρώην μπασκετμπολίστα, Μπάνε Πρέλεβιτς, μοιάζουν μάλιστα αρκετά μεταξύ τους. Σε κάθε τους εμφάνιση τραβούν τα βλέμματα όχι μόνο για το μοναδικό στιλ τους, αλλά και για τα καλλίγραμμα σώματά τους.

Οι δύο αδελφές δεν σταμάτησαν στιγμή να κολυμπούν και να κάνουν βουτιές στα δροσερά νερά του Αιγαίου! Τα σέξι κορμιά τους δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους λουόμενους, αφού οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τους τράβηξαν τα βλέμματα των παραθεριστών. Στην παρέα τους ήταν η Νάνσυ Παπαδημητρίου και η Μυρτώ Κάζη, με τα τέσσερα κορίτσια να μη σταματούν τις πόζες και τα παιχνίδια στο νερό.

Είναι το πρώτο καλοκαίρι που απολαμβάνει μόνη της τις διακοπές της η Άννα μετά και το χωρισμό της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Το ζευγάρι μετά  από 3 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια συγκατοίκησης αποφάσισε να χαράξει χωριστούς δρόμους. Έτσι η μόνη και ωραία Άννα απολαμβάνει με την αδερφή της και τις φίλες τους τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ από την άλλη ο Ιωάννης προετοιμάζεται για τον χειμώνα έχοντας αναλάβει και το ρόλο του ηγέτη στον μπασκετικό Παναθηναικό. Πάντως οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της showbiz και πολλοί θεωρούσαν πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Άννα, για όσους δεν γνωρίζουν, γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990 στο Βελιγράδι από τους Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δουλειάς του πατέρα της, ενώ για μια σεζόν (1996-1997) εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στη Μπολόνια. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Το 2005, εκείνη με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα και τη μητέρα τους, μετακόμισαν ξανά στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη ζούσε και εργαζόταν ο πατέρας τους. Το 2008, αφού τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε μόνη της στο Λονδίνο για να σπουδάσει Μέσα Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Γκόλντσμιθς. Ήρθε πάλι στην Ελλάδα και κέρδισε τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς 2010 εκπροσωπόντας έπειτα την Ελλάδα στο Miss Universe 2010 στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments