Lifestyle

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια φωτογραφία με τους δυο γιους της

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια φωτογραφία με τους δυο γιους της
Σοφία Αλιμπέρτη: Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάρο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει εγκατέλειψε την Αθήνα για να ζήσει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάρο. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί από το 2013 και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί, καθώς  έχει φτιάξει το δικό της καφέ, το οποίο μάλιστα έχει διακοσμήσει ο γιος της ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία.

Πρόσφατα ο γιος της Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φιλους στο Instagram ένα story με τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη και τον αδερφό του Νικόλα.

Δείτε την όμορφη φωτογραφία:

Λίγα λόγια για τη Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.  Έτσι, τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 1996. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια αποφασίζοντας να εγκαταλείψει την Αθήνα και να ζήσει μόνιμα στην Πάρο και μάλιστα να δραστηριοποιηθεί και επαγγελματικά στο νησί. Η διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια διατηρεί το δικό της καφέ στο όμορφο νησί,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments