Αθλητισμός

Ουάρντα ΠΑΟΚ: «Αν μπορούσα να τους τον πάρω, θα τον έπαιρνα», λέει ο Καρυπίδης

Ουάρντα ΠΑΟΚ: «Αν μπορούσα να τους τον πάρω, θα τον έπαιρνα», λέει ο Καρυπίδης
Ουάρντα ΠΑΟΚ: O ισχυρός άνδρας του Άρη μίλησε και για την περίπτωση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα.

Μια ατάκα που θα συζητηθεί είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης του Άρη. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον Διευθυντή του  τόνισε ότι αν μπορούσε να πάρει τον Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ θα το έκανε. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων σχετικά με την εικόνα της ομάδας, το μέλλον, την ενδυνάμωση του ρόστερ, καθώς και τις δικές του ενέργειες.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που του είχαν τεθεί, κάποια βασιζόταν στις φημολογούμενες σχέσεις του με τον Ολυμπιακό. Ο Καρυπίδης δεν δίστασε να απαντήσει υποστηρίζοντας ότι προστατεύει τα συμφέροντα του Άρη ενώ τόνισε ότι θα έπαιρνε παίκτες καλούς από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εγώ πέντε χρόνια δέχομαι κριτική που είναι άδικη. Γιατί να μην λέει κανείς για τη συμμαχία του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και πολλές φορές οι απόψεις τους ταυτίζονται και μιλούν για συμμαχία Άρη – Ολυμπιακού; Είναι κακό όταν ταυτίζονται οι θέσεις μας; Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Πέρσι ψηφίσαμε Λυσάνδρου, ήμασταν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Εγώ διαφυλάττω τα συμφέροντα του Άρη. Αν μπορούσα να τους πάρω τον Ουάρντα, θα τον έπαιρνα. Με ενδιαφέρει να παίρνω παίκτες καλούς για τον Άρη κι ας είναι από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Γίνεται προσπάθεια να πάρουμε τον Ματέο. Συζητήσαμε με τον Αστέρα, ήταν αρνητικοί, ο παίκτης θέλει να έρθει, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαστε σε διαπραγμάτευση».

Για το γήπεδο είπε: «Γίνεται προσπάθεια για το γήπεδο, έγινε συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα, για να προχωρήσουμε για την ανακατασκευή του γηπέδου. Θα γίνει αυτό σε τρεις φάσεις. Έχουμε επισκεφθεί την ΓΓΑ και το τεχνικό τμήμα και δουλεύουμε για να πάρουμε την αδειοδότηση του γηπέδου και σύντομα θα υπάρξει μια παρουσίαση.

Πρώτα θα γκρεμιστεί η θύρα 2 με διώροφη κερκίδα, μετά τα πέταλα και μετά οι θύρες 7-9. Το έργο θα κοστίσει 30 εκατ. Ευρώ, θα δούμε τι θα πάρουμε από τη περιφέρεια και τα υπόλοιπα θα τα χρηματοδοτήσει η εταιρεία μας.

Δεν ήμουν Αρειανός, ούτε γεννήθηκα Αρειανός. Όλοι έχουμε ένα παρελθόν, αλλά νιώθω Άρης, έχω δεθεί με τον κόσμο του Άρη. Θα προχωρήσω πολύ δυνατά. Δεν θα πω ψέματα στον κόσμο. Ότι λέω το κάνω. Θα κάνω τα πάντα να μη τους στενοχωρήσω. Στενοχωριέμαι πιο πολύ από αυτούς που μου κάνουν κριτική. Όσο είμαι εγώ στην ομάδα, θα έρθουν αποτυχίες, είμαι σίγουρος. Θα κάνω τα πάντα να πείσω και αυτούς που δεν έχουν πειστεί ότι ο Άρης είναι σε σίγουρα χέρια».

Για τη νέα σεζόν και τον προγραμματισμό ανέφερε: «Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει λόγω του κορωνοϊού. Συνεχίζουμε το ίδιο και λίγο μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουμε έναν κορμό, κρατήσαμε αυτούς που θέλουμε, όσοι δεν μας ενδιέφεραν, τους αφήσαμε. Αυτοί που ενδιαφέρθηκαν για την ομάδα, το είδαμε στα πλέι οφ και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έμειναν και άφησαν τις διακοπές τους για να παίξουν. Κάποιοι άλλοι εκβίαζαν λόγω του ban και γι’ αυτό μείναμε με 10 και 11 παίκτες, γιατί δεν θέλαμε να πληρώνουμε του χρόνου το κρέας… ψάρι. Ζητήσαμε μια μείωση στα συμβόλαια 15% και να πάρουν τα λεφτά τους σε δύο δόσεις. Εμείς ότι υποχρεώσεις έχουμε θα τις καλύψουμε. Ολα εδώ πληρώνονται. Σε αυτή τη ζωή συναντιόμαστε τουλάχιστον δύο φορές.

Έχουμε βγάλει τα διαρκείας, ευχαριστούμε και αυτούς που πήραν και αυτούς που θα πάρουν. Η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του, τους έχουμε ανάγκη. Έχουμε τον κόσμο, το τηλεοπτικό και τον Καρυπίδη. Αυτοί βάζουν λεφτά, κανείς άλλος. Εδώ ακούμε ότι είμαστε διαχειριστές, θα τρελαθούμε κιόλας».

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments