Ελλάδα

Aμβρόσιος κορωνοϊός: Νέο παραλήρημα – «Εργαλείο του διαβόλου η μάσκα»

Aμβρόσιος κορωνοϊός: Νέο παραλήρημα – «Εργαλείο του διαβόλου η μάσκα»
Aμβρόσιος κορωνοϊός: Σε νέες παραληρηματικές δηλώσεις προχώρησε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων που χαρακτήρισε τη μάσκα «εργαλείο του διαβόλου».

Το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή ότι όποιος διαδίδει fake news για τον κορωνοϊό να οδηγείται στον εισαγγελέα. Πριν να βραδιάσει ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρυτων «ξαναχτύπησε». Μάλιστα, στις νέες παραληρηματικές του δηλώσεις, χαρακτήρισε τη μάσκα «εργαλείο του διαβόλου».

Ο Αμβρόσιος προχωράει σε αυτή την τοποθέτηση ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν εκτοξευτεί στα 121 σήμερα, οι επιστήμονες συνεχώς αναφέρονται στη σημασία της μάσκας και των αποστάσεων, αλλά ο ίδιος προτρέπει τους πιστούς να εισέρχονται στους ναούς χωρίς να φορούν μάσκα.

«Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα», ανέφερε, προσθέτοντας απευθυνόμενους στους πιστούς πως «κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στο Ναό ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ και να ψάλλουμε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο!». «Η μάσκα δηλαδή το εργαλείο του Διαβόλου, κυριαρχεί τώρα πλέον παντού! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Bλέπετε και τον Δεσπότη και τους Διακόνους και τον χειροτονούμενο νέο κληρικό και το εκκλησίασμα, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ! Επομένως ο Διάβολος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, εισήλθε στο ΜΥΑΛΟ κάποιων Αρχιερέων και κάποιων άλλων Κληρικών και ΤΟ ΕΘΟΛΩΣΕ! Τι κρίμα!» έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Αμβρόσιος στη συνέχεια έγραψε πως «τα μέτρα, οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι απαγορεύσεις, γενικότερα οι σχετικές οδηγίες του κ. Χαρδαλιά, της κας Κεραμέως και των λοιπών Κυβερνητικών Στελεχών ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ!».

Ο πρώην μητροπολίτης σημειώνει ότι ο κορωνοϊός «ήταν το τέχνασμα των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες εργάζονται για την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση! Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την κυριαρχία του Διαβόλου σε παγκόσμια κλίμακα και το σφράγισμα των ανθρώπων με τη σφραγίδα του Αντιχρίστου, δηλ. του Διαβόλου, με τον αριθμό 666, τον οποίον ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ονομάζει «χάραγμα του Αντιχρίστου».

Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Αντίθετα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εν όψει και του Δεκαπενταύγουστου είπε, ανάμεσα σε άλλα, ότι: «Σήμερα, που ο κίνδυνος της πανδημίας φαίνεται να απειλεί εκ νέου τη χώρα μας, η Εκκλησία μας, και πάλι, οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Και αυτό θα πράξει. Όπως άλλωστε και ο πιστός λαός μας, που, πειθαρχημένα και συνετά, ακολούθησε και ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμόδιων υγειονομικών αρχών. Για το κοινό καλό. Για να αποτελέσει σύντομα η πανδημία, με τη βοήθεια του Θεού και με την κομβική συμβολή της επιστήμης, έναν εφιάλτη που πέρασε ανεπιστρεπτί, με το μικρότερο δυνατό κόστος για την πατρίδα μας και για τον λαό μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments