Ελλάδα

ΠΑΟΚ κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης
ΠΑΟΚ κορωνοϊός: Και δεύτερος παίκτης θετικός στον ιό. Εκτός της αποστολής που πάει σήμερα στην Πορταριά για προετοιμασία.

Και δεύτερος παίκτης θετικός στον κορωνοϊό στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Πορταριά που ξεκινάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν, όπως αναφέρει η ΕφΣυν.

Πριν από δύο μέρες, ο Μίροσλαβ Στοχ είχε αποκαλύψει ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ήδη βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και λίγο πριν η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν 30 ποδοσφαιριστές, αναχωρήσει για το Πήλιο, βρέθηκε και νέο θετικό κρούσμα κορονοϊού και ήδη το μέλος της αποστολής έχει αποκλειστεί.

Ο πρώτος παίκτης που βρέθηκε θετικός το αποκάλυψε μόνος του

Ο Μίροσλαβ Στοχ είχε ο ίδιος αποκαλύψει ότι είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που είναι θετικός στον ιό με ανάρτησή του στα social media. Ο σύλλογος σεβόμενος τα προσωπικά δεδομένα του αθλητή δεν είχε δημοσιοποιήσει το όνομα του, αλλά το έκανε ο ίδιος λίγο αργότερα. Ο διεθνής επιθετικός γνωστοποίησε μέσω των λογαριασμών του στα social media ότι εκείνος είναι το κρούσμα Covid-19 στην Τούμπα.

Ο Στοχ έγραψε ότι αισθάνεται καλά και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τον κορωνοϊό και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σε μία εβδομάδα θα πάρει την άδεια των γιατρών για να προπονηθεί ξανά. Το μήνυμα του Μίροσλαβ Στοχ: «Όπως γνωρίζετε από τα media, στην ομάδα μας εντοπίστηκε κρούσμα του Covid-19. Δυστυχώς, αυτός ο «τυχερός» είμαι εγώ. Μην ανησυχείτε, αισθάνομαι καλά, δεν αντιμετωπίζω προβλήματα και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους σύντομα.

Όπως την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Ευχαριστώ τον Θεό επειδή η οικογένεια μου, οι συμπαίκτες μου και τα μέλη της ομάδας είχαν αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών και μένω σπίτι για τη δική μου ασφάλεια και την ασφάλεια των άλλων».  svg%3E

Την ίδια στιγμή εντείνεται η ανησυχία για τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού με την κυβέρνηση να επεξεργάζεται νέα μέτρα και την ενημέρωση με τους Τσιόδρα Χαρδαλιά να επιστρέφει από σήμερα στο καθιερωμένο από την περίοδο της καραντίνας ραντεβού των 18.00.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments