Lifestyle

Ζιζέλ σπίτι: Πωλήθηκε για πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια

Ζιζέλ σπίτι: Πωλήθηκε για πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια
Ζιζέλ σπίτι: Η κατοικία του 48ου ορόφου βρίσκεται σε έναν ψηλό, μοντέρνο ουρανοξύστη που είναι γνωστός ως «One Madison».

Προς πώληση έναντι 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων βγήκε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν που κάποτε ανήκε στη Ζιζέλ Μπούντχεν και τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι.

Τυχερός όποιος το έχει αφού προσφέρει φανταστική θέα της πόλης

Το ζευγάρι αγόρασε το διαμέρισμα το 2014 έναντι 11,7 εκατομμυρίων δολαρίων και το πούλησαν σε άγνωστο αγοραστή για 13,87 εκατομμύρια δολάρια το 2018. Πρόκειται για μία κατοικία του 48ου ορόφου βρίσκεται σε έναν ψηλό, μοντέρνο ουρανοξύστη που είναι γνωστός ως «One Madison» και έχει θέα στο πάρκο Madison Square. Και είναι φανερό ότι το γνωστό και καταξιωμένο μοντέλο ξέρει πολύ καλά να επενδύει το ρευστό του τραπεζικού της λογαριασμού, κάνοντας το μεγάλο βήμα μαζί με την οικογένειά της και αλλάζει κατοικία!

Υπερπολυτελές το διαμέρισμα και πολύ ευρύχωρο

Το διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ένα wc και θέα από το Empire State Building έως το Άγαλμα της Ελευθερίας. Μάλιστα, είναι σχεδιασμένο από τον Peter Marino και το σπίτι διαθέτει μοναδικές χάλκινες πόρτες, μεγάλη κουζίνα και κελάρι για κρασιά ενώ το ίδιο το κτίριο διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα και «clubhouse» μόνο για τους ενοίκους.

Είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη τα τελευταία χρόνια

Η Ζιζέλ Καρολίν Μπoύντχεν, γεννημένη στις 20 Ιουλίου του 1980, είναι μοντέλο από τη Βραζιλία. Έχει συνεργαστεί με την εταιρία Victoria’s Secret και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Το 2014 αναδείχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως.

Με τον Τομ Μπρέιντι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά

Η Ζιζέλ, από το 2000 μέχρι το 2005 διατηρούσε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τον Δεκέμβριο του 2006 ξεκίνησε να βγαίνει με τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μπέντζαμιν Μπρέιντι ο οποίος γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 2009 και τη Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι η οποία γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2012. Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια η οποία προσπαθεί να βρίσκει χρόνο παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments