Θέσεις Εργασίας

Δήμος Μεγάρων προσλήψεις: 19 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή

Δήμος Μεγάρων προσλήψεις: 19 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή
Δήμος Μεγάρων προσλήψεις: Με 19 άτομα θα ενισχυθεί άμεσα ο Δήμος της περιοχής.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.) ανακοινώνει την πρόσληψη μουσικού – καλλιτεχνικού προσωπικού, συνολικά δεκαεννέα (19) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στην καλλιτεχνική δομή της που λειτουργεί υπό τον τίτλο «ΒΥΖΑΝΤΕΙΟΝ ΩΔΕΙΟΝ Δήμου Μεγαρέων» – 2 μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (Μέγαρα & Ν. Πέραμος) και Φιλαρμονική – για το διδακτικό έτος 2020 – 2021, για τις εξής ειδικότητες, αριθμό ατόμων και διάρκεια σύμβασης(Πίνακας Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια και να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω και να μην έχουν υπερβεί το 64ο έτος (άρθρο 13 του Ν. 3584/2007).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ., Κεντρική Πλατεία. Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο-1 ος όροφος, 19100 Μέγαρα.

Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται.Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22960-82747 & 89150. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση της ημερομηνίας κατάθεσης στο courier. Τα τυπικά προσόντα πρόσληψης και απαιτούμενα δικαιολογητικά αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη στο πρόγραμμα «Διαύγεια» η να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.), μαζί με την αίτηση και από την ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαρέων (www.megara.gr).

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments