Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ψάχνει τον πλέι μέικερ και κλείνει το ρόστερ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ψάχνει τον πλέι μέικερ και κλείνει το ρόστερ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η μεγάλη εκκρεμότητα για τους «πράσινους» είναι η απόκτηση ενός οργανωτή που θα «μπει» στα παπούτσια του Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός αιφνιδίασε με την απόκτηση του Άαρον Γουάιτ, αφού ανακοίνωσε ξαφνικά χθες την απόκτησή του Αμερικανού φόργουορντ, ενώ παίκτης των «πράσινων» είναι και ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Ο Έλληνας διεθνής ανακοινώθηκε σήμερα από το «τριφύλλι». «Σίγουρα είναι μια δικαίωση για μένα. Όμως εκεί που τελειώνει η δικαίωση αρχίζει μια μεγάλη πρόκληση, η μεγαλύτερη της καριέρας μου. Το επίπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ υψηλό και ακόμη υψηλότερες είναι οι απαιτήσεις. Θα πρέπει άμεσα να μπω σε στάδιο απόλυτης συγκέντρωσης για να μπορέσω να ανταπεξέλθω», είπε ο 30χρονος φόργουορντ.

Αυτό που απομένει είναι η προσθήκη του βασικού πλέι μέικερ πριν ο Παναθηναϊκός κλείσει το ρόστερ του εν όψει της επόμενης σεζόν. Ουσιαστικά, το «τριφύλλι» κυνηγάει την απόκτηση του παίκτη που θα «μπει» στα παπούτσια του Νικ Καλάθη που αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το trifilara.gr, οι ιθύνοντες των «πράσινων» είχαν σχεδιάσει πέρα από την απόκτηση του βασικού πλέι μέικερ και την απόκτηση ενός παίκτη στο «4» με τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Γιώργος Βόβορας, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελούσε μία οικονομική αλλά και στοχευμένη κίνηση.

Μπορεί η τελευταία σεζόν του Γουάιτ να μην ενθουσίασε, ωστόσο ο Αμερικανός φόργουορντ διαθέτει στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Παιχνίδι στο low post, ικανότητα πάνω από τη στεφάνη και ριμπάουντ αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώην άσου της Τενερίφης. Οι «πράσινοι» πλέον αναζητούν τον τελευταίο παίκτη του ρόστερ της επόμενης περιόδου, αναζητώντας τον βασικό πλέι μέικερ που θα αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού.

Ποιοι παίζουν για το «τριφύλλι»

Ένας από τους παίκτες που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό για τις θέσεις των γκαρντ είναι ο Τζος Γκρέι. Εν τω μεταξύ, μια διαδικτυακή κίνηση του Αμερικανού προκάλεσε συζητήσεις. Ο παίκτης ακολούθησε τους «πράσινους» στο Instagram.

Σύμφωνα με το sdna.gr, ένας άλλος παίκτης που εξετάζει ο Παναθηναϊκός μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Νίκολας Λαπροβίτολα, είναι ο Άαρον Τζάκσον. Το σάιτ, βέβαια, σημειώνει ότι το βασικό μειονέκτημα των δύο παικτών είναι ότι δεν αποτελούν πολύ καλούς γνώστες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Τζάκσον, βέβαια, είχε αγωνιστεί για μία σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (συγκεκριμένα το 2017-2018) και για μερικά μικρά διαστήματα στη Φενέρμπαχτσε (2014) και την Τσιμπόνα (2016). Από την άλλη, ο Γκρέι έχει περάσει τα επαγγελματικά του χρόνια μεταξύ NBA, G-League, ενώ έχει και μια σεζόν στην Κορέα στο ενεργητικό του.

Άλλος παίκτης που εξετάζεται είναι ο Κίνο Κολόμ της Βαλένθια. Ο 31χρονος περιφερειακός από την Ανδόρρα με ισπανικό διαβατήριο είναι από τους πλέον έμπειρους στα ευρωπαϊκά παρκέ, τόσο σε επίπεδο Euroleague, όσο και σε επίπεδο Eurocup.

Ο Κολόμ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα των «νυχτερίδων», ενώ το 2019 πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ με την Εθνική Ισπανίας. Να σημειώσουμε ότι στην παρούσα φάση ο πλέι μέικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως, η ισπανική ομάδα ψάχνει τρόπο να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments