Αθλητισμός

Πέλκας Μπεσίκτας: Ενδιαφέρον από την τουρκική ομάδα για τον άσο του ΠΑΟΚ

Πέλκας Μπεσίκτας: Ενδιαφέρον από την τουρκική ομάδα για τον άσο του ΠΑΟΚ
Πέλκας Μπεσίκτας: Ο εκ των αρχηγών του «Δικέφαλου» είναι στο «στόχαστρο» της τουρκικής ομάδας.

Μετά τον Τσούμπα Άκπομ, η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται και για τον Δημήτρη Πέλκα. Άλλωστε, οι τουρκικές ομάδες φαίνεται πως έχουν βρει «φλέβα χρυσού» στην Ελλάδα και στοχεύουν σε ποδοσφαιριστές από τις κορυφαίες ομάδες της Super League.

Μετά το ενδιαφέρον για τον Άγγλο επιθετικό, τα τούρκικα ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας, «κοιτάει» ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Αυτός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotomac.com.tr», είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στους μεταγραφικούς στόχους των «ασπρόμαυρων» της Κωνσταντινούπολης. «Όπως γνωρίζουμε, η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα. Όσον αφορά τους Τέεμου Πούκι και Μάριο Μάντζουκιτς, υπογραμμίζουν ότι οι ετήσιες απολαβές τους είναι υψηλές και δύσκολα θα προχωρήσει κάποια εκ των δύο περιπτώσεων»

Ο 26χρονος άσος του ΠΑΟΚ σε 27 συμμετοχές φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 7 γκολ και 3 ασίστ. Σύμφωνα με το έγκυρο Transfermarkt, κοστίζει αυτή τη στιγμή 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» ισχύει μέχρι το 2021.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στην Πορταριά. Σήμερα η προπόνηση ήταν πιο χαλαρή από τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας του φιλικού με τον Ατρόμητο σήμερα στις 19:30 το απόγευμα.

Ο Ανχελ Κρέσπο έδωσε το «παρών» κανονικά στο γήπεδο, δείχνοντας ότι πλησιάζει στο 100% (χθες το πρωί δεν έκανε κανονικά), ενώ για λίγη ώρα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Πέλκας, Ίνγκασον. Στο ξενοδοχείο έμειναν οι Ροντρίγκο, Αουγκούστο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του metrosport.gr, oι βοηθοί του Φερέιρα χώρισαν τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ και έγινε δουλειά σε στημένα κόρνερ σε πρώτη φάση. Δουλειά σε στημένα, αλλά με ορθολογική ενδεκάδα σε κάθε πλευρά.

Για παράδειγμα: Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα ο Μιχάι, ο Βαρέλα και ο Μιχαηλίδης, μπροστά ο Σβαμπ μαζί με τον Ελ Καντουρί στις πτέρυγες ως full back πιθανώς Γιαννούλης και Λημνιός, ο Τζόλης, ο Ζαμπά και ο Άκπομ στην κορυφή. Δεν αποκλείεται αυτή να είναι μία ενδεκάδα που να παίξει το ένα ημίχρονο σήμερα, χωρίς να είναι σίγουρο, απλά ο Φερέιρα χώρισε με ορθολογικό τρόπο τις δύο ομάδες. Από την άλλη πλευρά δούλευαν οι Πασχαλάκης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Μάτος, Κούτσιας, Τσαούσης, Σφιντέρσκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments