Lifestyle

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι πολύ πιο όμορφη από τη μαμά της

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι πολύ πιο όμορφη από τη μαμά της
Οι φωτογραφίες της για λογαριασμό της ιαπωνικής Vogue κολάζουν.

Η Κάια Γκέρμπερ ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της, ένα από τα πρώτα σούπερ μόντελ που μεσουράνησε την δεκαετία του ‘80 και πλέον, κάνει διεθνή καριέρα περπατώντας σε πασαρέλες διάσημων οίκων. Και όλοι φυσικά, αναφέρονται στην απίστευτη ομοιότητα μάνας και κόρης. Και φυσικά αναφερόμαστε στη Σίντι Κρόφορντ η κόρη της οποία είναι η απόλυτη επιβεβαίωση της παροιμίας το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Η 18χρονη Κάϊα Γκέρμπερ που ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, φωτογραφήθηκε για την ιαπωνική Vogue με εφαρμοστά λάτεξ σύνολα, που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, καλαίσθητες διαφάνειες και σέξι μαύρα κορμάκια.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει σε όλο του το μεγαλείο το καλλίγραμμο κορμί της, ποζάροντας ολόγυμνη με μαύρες μπότες με έναν κορσέ που αφήνει ακάλυπτο το εντυπωσιακό της στήθος. Αυτό που «κλέβει» πάντως την παράσταση στην καυτή φωτογράφιση δεν είναι το κορμί του νεαρού μοντέλου αλλά το πρόσωπό της, που την κάνει να μοιάζει με… δίδυμη αδερφή της μητέρας της, όταν ήταν περίπου στην ίδια ηλικία. Η Γκέρμπερ είναι η κόρη της 54χρονης Σίντι Κρόφορντ με τον επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο, τον 21χρονο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, επίσης μοντέλο.

Η Κάια Γκέρμπερ χώρισε: Η μαμά Σίντι Κρόφορντ δεν ενέκρινε τη σχέση της

Λίγο πρι το 2020 τα καυτά φιλιά της Κάια Γκέρμπερ με τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον, σε δημόσιο χώρο, επιβεβαίωναν για πρώτη φορά τη σχέση τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε βρεθεί σε πισίνα στο Μαϊάμι και φαινόταν αρκετά αγαπημένο, χωρίς να το απασχολούν ιδιαίτερα τα αδιάκριτα βλέμματα. Όμως, αυτός ο έρωτας δεν κράτησε για πολύ. Όπως ανέφερε αρχές του χρόνου ξένο  δημοσίευμα ο ηθοποιός είχε να εμφανιστεί δημοσίως αρκετό καιρό ενώ την ίδια στιγμή το 18χρονο μοντέλο συνέχιζε κανονικά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ενώ είχε περάσει και κάποιες ημέρες στο Μαϊάμι με φίλους, αλλά και την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά τα Χριστούγεννα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια έντονη συζήτηση των γονιών της Κάια, Σίντι Κρόφορντ και Ραντ Γκέρμπερ, έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Ο Πιτ Ντάβιντσον ήταν εκεί και μάλιστα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός δεν ήταν σε καλή κατάσταση αφήνοντας υπόνοιες ότι ήταν «φτιαγμένος», με αποτέλεσμα να έχει ένα καβγά με τον πατέρα της Κάια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments