Ελλάδα

Κρήτη νεκρή: 69χρονη έπεσε από τα Ενετικά Τείχη

Κρήτη νεκρή: 69χρονη έπεσε από τα Ενετικά Τείχη
Κρήτη νεκρή: Oι πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η άτυχη γυναίκα φαίνεται να αυτοκτόνησε.

Mε ένα θλιβερό συμβάν ήρθε αντιμέτωπη η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, στο άκουσμα ενός ακόμη θανάτου. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr σήμερα 8 Αυγούστου, μια 69χρονη γυναίκα πήγε στα Ενετικά Τείχη που βρίσκονται δίπλα από το Καπετανάκειο και έπεσε στο κενό μπροστά στους περαστικούς που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο ωστόσο ο θάνατός της  γυναίκας ήταν ακαριαίος. Επίσης, στο τραγικό σημείο κατέφθασε και ιατροδικαστής ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε η σορός της στο ΠΑΓΝΗ. Το περιστατικό ερευνά και η αστυνομία με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η άτυχη γυναίκα φαίνεται να αυτοκτόνησε.

65χρονος πνίγηκε σε θάλασσα της Κρήτης 

Δεν έχουν τέλος οι πνιγμοί στις θάλασσες της Κρήτης, με αποκορύφωμα να σημειωθεί ένας ακόμη πνιγμός σήμερα το μεσημέρι σε θάλασσα της Κρήτης. Νεκρός ανασύρθηκε από την παραλία της Σταλίδας στο Ηράκλειο, τουρίστας από το Ηνωμένο Βασίλειο που βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές.Ειδικότερα και σύμφωνα με το newsbeast.gr πρόκειται για έναν 65χρονο άνδρα που εντοπίστηκε αναίσθητος λίγα μέτρα από την ακτή και άμεσα οι ναυαγοσώστες τον ανέσυραν και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με την πηγή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πνιγμός του τουρίστα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν κατάφερε να βγει στην ακτή μετά από παθολογικό αίτιο που τον οδήγησε στο να χάσει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, με ιδιωτικό ασθενοφόρο όπου ταυτοποιήθηκε ο θάνατος του.

Νεκρός από έκρηξη σε εργοστάσιο της Πυρκάλ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Αυγούστου στο εργοστάσιο της Πυρκάλ στην , ενώ  από την έκρηξη τραυματίστηκαν και άλλα δύο άτομα. Η έκρηξη σύμφωνα με το protothema.gr σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ τα τρία άτομα που πρόκειται για Ρομά, βρέθηκαν στον χώρο, πιθανώς για να αφαιρέσουν σίδερα. Μετά από την έκρηξη στο εργοστάσιο ασθενοφόρο του  βρέθηκε άμεσα στον χώρο, έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκε και παρέλαβε τους δύο τραυματίες. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι διενεργείται προανάκριση για το συμβάν που προκλήθηκε και κόστισε τη ζωή σε ένα άτομο, ενώ τραυμάτισε και ακόμα δύο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments