Ελλάδα

Χαλκιδική κορωνοϊός: Λουκέτο σε γνωστό μπαρ στο Πευκοχώρι λόγω συνωστισμού

Χαλκιδική κορωνοϊός: Λουκέτο σε γνωστό μπαρ στο Πευκοχώρι λόγω συνωστισμού
Χαλκιδική κορωνοϊός: Κλειστό θα παραμείνει για 15 μέρες γνωστό μπαρ στο Πευκοχώρι λόγω συνωστιμού. Πραγματοποίησε πάρτι με διάσημο ράπερ και πλήθος νεαρών θαμώνων χωρίς μέτρα προστασίας.

Ακόμα ένα λουκέτο σε χώρο διασκέδασης είχαμε χθες στην Χαλκιδική. Συγκεκριμένα οι Αρχές έκλεισαν μπαρ στο Πευκοχώρι λόγω συνωστισμού, καθώς δεν τηρούνταν ο ανώτατος αριθμός θαμώνων μέσα στο κατάστημα. Στο μπαρ γινόταν πάρτι με πλήθος νεαρών  θαμώνων και καλεσμένο γνωστό ράπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούσε ελέγχους έφτασε στο μπαρ στις τρεις τα ξημερώματα, διαπιστώνοντας ότι στο εσωτερικό του καταστήματος οι πελάτες ξεπερνούσαν κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο.

Έτσι, το μπαρ σφραγίστηκε για 15 ημέρες, ενώ επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Νεαρή που διασκέδαζε στο μπαρ, δήλωσε στο thestival ότι μετά τις 02:15, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έκλεισαν τις τζαμαρίες και άφησαν ανοιχτή μόνο την κεντρική είσοδο.

Η Χαλκιδική ανάμεσα στις πλέον επιβαρυμένες περιοχές

Η μεγάλη αύξηση κρουσμάτων των τελευταίων ημερών με τα τριψήφια νούμερα, το τοπικό μερικό lockdown που έχει επιβληθεί στο νησί του Πόρου, αλλά και ο ερχομός του Δεκαπενταύγουστου, τον οποίο οι υγειονομικές Αρχές φοβούνται λόγω του συνωστισμού στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, έχουν προκαλέσει συναγερμό.

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία ότι μπορεί να υπάρξουν νέα lockdown αλα Πόρος. Άλλωστε, χθες άνοιξε η συζήτηση σε σχέση με αυτό το ενδεχόμενο στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, μετά από τηλεδιάσκεψη όπου συμμετείχαν Σωτήρης Τσιόδρας, Νίκος Χαρδαλιάς, Απόστολος Τζιτζικώστας και Κώστας Ζέρβας. svg%3E

Θυμίζουμε ότι ο ΕΟΔΥ χθες Παρασκευή ανακοίνωσε 151 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, από τα οποία τα 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.270, εκ των οποίων το 54,6% αφορά άνδρες. 1.379 (26,2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.611 (49,5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δεκατέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 3 (21,4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 71.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Μέχρι την ώρα της χθεσινής ανακοίνωσης, δεν είχε καταγραφεί κάποιος θάνατος, αλλά στη συνέχεια κατέληξε μία 85χρονη γυναίκα στον Ευαγγελισμό με αποτέλεσμα οι νεκροί από την πανδημία να ανέβουν στους 211. Αυτή ήταν η 68η γυναίκα που πεθαίνει από τον ιό, ενώ οι υπόλοιποι ήταν άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95,7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments