Διεθνή

Εξώφυλλο TIME Τραμπ: Η ιστορία πίσω από τη συγκλονιστική δημιουργία

Εξώφυλλο TIME Τραμπ: Η ιστορία πίσω από τη συγκλονιστική δημιουργία
Εξώφυλλο TIME Τραμπ: Ο σχεδιαστής του εξωφύλλου που έχει γίνει viral μίλησε για τη δημιουργία του.

Το περιοδικό TIME φημίζεται για τα εξώφυλλά του, ενώ και το τελευταίο έχει γίνει viral στα social media. Για την ιστορία της δημιουργίας που κοσμεί το συγκεκριμένο εξώφυλλο, μίλησε ο Τιμ Ο’ Mπράιεν που το σχεδίασε. Το περιοδικό αναφέρει σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του με το συγκεκριμένο εξώφυλλο: «Πώς η Covid-19 άλλαξε τα πάντα γύρω από τις εκλογές του 2020».

Θυμηθείτε το εξώφυλλο

Όπως βλέπετε, ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθήσει να κολυμπήσει προς τον Λευκό Οίκο, ενώ η θάλασσα είναι γεμάτη από «νάρκες» κορωνοϊού.  «Πάντα βάζω σε μία σειρά τα εξώφυλλα μου, ωστόσο συνήθως υπάρχει μια νέα παρεμβατική διαμάχη, ένα σκάνδαλο, κοινωνική αναταραχή ή ένα τιτίβισμα που με κάνει να αλλάξω την ιστορία», δήλωσε ο Ο’ Μπράιεν, καλλιτέχνης που δημιουργεί τα εξώφυλλα για το περιοδικό TIME για περισσότερα από 30 χρόνια.

«Η άνοδος της στάθμης του νερού στο εξώφυλλο έρχεται να δείξει το χάος που επικρατεί στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», ανέφερε ο καλλιτέχνης οποίος έχει ζωγραφίσει τα περισσότερα εξώφυλλα στην ιστορία του περιοδικού (32 στο σύνολο και συνεχίζει).  Τα εξώφυλλα του Ο’ Μπράιεν έχουν κάνει τον γύρο όλου του κόσμου, ενώ έχει φτιάξει και πολλά λογότυπα για σειρές, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς τριλογίας των Hunger Games. Μάλιστα, δύο εξώφυλλα του περιοδικού Time από τον καλλιτέχνη βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη του Smithsonian.

Εν τω μεταξύ, σε μια δήλωση που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί προεκλογικό «πυροτέχνημα» προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι είναι πιθανό η χώρα να διαθέτει ένα εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Αυτή η τοποθέτηση είναι μια πολύ πιο αισιόδοξη πρόβλεψη από το χρονοδιάγραμμα που δίνουν οι ειδικοί υγείας του Λευκού Οίκου ή πολύ απλά μια υπόσχεση χωρίς αντίκρισμα με μόνο στόχο την προσέλκυση ψηφοφόρων. Ο Αμερικανός πρόεδρος όταν ρωτήθηκε σχετικά με το εμβόλιο κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του Τζεράλντο Ριβέρα,απάντησε: «Νωρίτερα από το τέλος του χρόνου, θα μπορούσε να είναι πολύ νωρίτερα».

«Νωρίτερα από την 3η Νοεμβρίου;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Νομίζω σε ορισμένες περιπτώσεις, ναι, είναι πιθανό πριν, αλλά περίπου εκείνο το διάστημα», απάντησε ο Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments