Video

Ζένια Μπονάτσου: Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη δουλεύει ως σερβιτόρα στη Μύκονο

Ζένια Μπονάτσου: Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη δουλεύει ως σερβιτόρα στη Μύκονο
Ζένια Μπονάτσου: Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως δουλεύει για δεύτερη χρονιά σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου.

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστά bar – restaurant, το οποίο έχουν συγγενείς της.

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως, από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούριο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούριο που βιώνω», δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη για την απόφασή της αυτή.

«Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω τον χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να κρεμάσω την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάμε μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει. Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση που έχει να κάνει με το θέατρο και την τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Ιδανικά θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι στην ηθοποιία που έχω σπουδάσει», εξήγησε η όμορφη εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, Ζένια Μπονάτσου.

Το άγνωστο, μέχρι σήμερα, περιστατικό από την ημέρα της βάφτισής της

Επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του πως είχε καλύψει τη βάφτιση της Ζένιας ως ρεπόρτερ για την εκπομπή που εργαζόταν τότε, «Κάτσε καλά». Ο παρουσιαστής, το πρωί της Πέμπτης, θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη τη μέρα που βαφτιζόταν η Ζένια με πρωταγωνιστή τον πατέρας της, Βλάσση Μπονάτσο.

«Θα σας πω μια ιστορία. Έχω καλύψει τη βάφτιση της Ζένιας ως ρεπόρτερ για το, Κάτσε καλά. Και θυμάμαι σαν τώρα, ο Βλάσσης, ο κλασικός Βλάσσης που πάντα αργούσε, αλλά κανείς δεν τον παρεξηγούσε… Είχαν μαζευτεί όλοι οι καλεσμένοι, ρωτούσαν πού είναι ο Βλάσσης και πού είναι το μωρό. Και μπήκε μέσα με τη ζωντάνια, με τη χαρά του, άλλα κόλπα, είμαι εδώ, έγινε το μυστήριο και τώρα να η Ζένια που μεγάλωσε…», εξέφρασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments