Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Σάββατο [08/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Σάββατο [08/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Σάββατο [08/08/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Σάββατο [08/08/20].

Κριός

Αν ο αγαπημένος σου σε παροτρύνει να αγνοήσεις ένα θέμα αρχής που σημαίνει πολλά για σένα, τότε θα νιώσεις πως έχεις πολλά, για να αξιολογήσεις. Σε ενοχλεί πολύ που η ακεραιότητά του διακυβεύεται τόσο εύκολα, και πρέπει να προσπαθήσει να σε κάνει να σκεφτείς το ίδιο. Προς το παρόν, απέφυγε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων ή ενεργειών. Μπορεί να είναι απαραίτητη αρχικά, η απογραφή του σημείου που στέκεσαι με αυτό το άτομο.

Ταύρος 

Αν αντιμετωπίζεις άγχος στα ερωτικά σου, τότε ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα στη σχέση σου, είναι η ευεξία σου. Αν ο εραστής σου παίζει με το μυαλό και την καρδιά σου, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια άσκοπα αυξημένη αγχωτική κατάσταση. Η απομάκρυνσή σου από αυτές τις δύσκολες συνθήκες ή από τον ενοχλητικό εραστή σου, θα είναι προς το συμφέρον σου με πολλούς τρόπους.

Δίδυμοι

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις….είναι να απογοητεύσεις τον εραστή σου. Αν όμως ορισμένες ευθύνες σε άλλους τομείς της ζωής σου δεν μπορούν να αγνοηθούν, τότε ίσως χρειαστεί να κάνεις έναν έλεγχο στην κατάσταση. Ξέρεις ότι δεν απαιτείς με κανέναν τρόπο το σεβασμό, αλλά σίγουρα δε θέλεις να αναλάβεις και όλες τις ευθύνες στη σχέση σου. Για αυτό καλό είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου, για το συγκεκριμένο θέμα.

Καρκίνος

Μια διαφορά απόψεων θα μπορούσε να εκτροχιάσει αυτό, που οδεύει καλώς στη σχέση σου. Μπορείς όμως να μειώσεις την ένταση, αν φροντίσεις να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πιο ώριμα και καθαρά. Η μοναδική σου καλοσύνη, συμπόνια και ανοιχτή καρδιά, μπορεί να διασφαλίσει ότι αυτό εμπόδιο θα το αφήσεις πίσω σου.

Λέων 

Μια εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή στην οποία είχες εναποθέσει τις ελπίδες σου και δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο…τώρα θα επανεξεταστεί. Προσπάθησε μόνο, να μην υιοθετήσεις την ίδια ντροπαλή στάση, γιατί μπορεί να μην πετύχει και πάλι. Ο τρόπος για να προσελκύσεις περισσότερο πάθος και ευτυχία στον κόσμο σου, είναι να θυμάσαι πως πρέπει να προσπαθείς ξανά και ξανά, μέχρι να τα καταφέρεις. Σπάνια, η παθιασμένη αποφασιστικότητα δεν φέρνει αποτελέσματα και αυτό ισχύει σίγουρα για την περίπτωσή σου, τώρα!

Παρθένος

Αν παρέμενες σιωπηλή για να διατηρήσεις την ειρήνη και την ηρεμία στη σχέση σου, σήμερα θα δεις τον εαυτό σου, να υπερασπίζεται αυτά που πιστεύεις. Προσφέροντας στον αγαπημένο σου μια σαφή εικόνα για όσα είναι σημαντικά για σένα, θα αφαιρέσουν μεγάλο μέρος σύγχυσης από την καρδιά σου. Αλλά αυτό πρέπει να λειτουργήσει αμφίδρομα. Αν ο σύντροφός σου, έχει να σου αποκαλύψει την αλήθεια του, τότε πρέπει να είσαι ο ακροατής που χρειάζεται.

Ζυγός 

Θα νιώσεις απογοήτευση, επειδή ο αγαπημένος σου, αντιμετωπίζει κάτι με στενοκεφαλιά, ενώ εσύ το βλέπεις πιο ανοιχτόμυαλα. Μπορεί επίσης να υπάρχουν όρια σε ό,τι μπορείς να κάνεις, για να τον πείσεις ν’ αλλάξει άποψη. Είσαι αρκετά σοφή για να ξέρεις πως δε θα βρίσκεστε πάντα στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σου. Αν όμως αυτός που αγαπάς χάνει το νόημα και κάνει κακό στον εαυτό του, τότε ίσως χρειαστεί να του το επισημάνεις.

Σκορπιός

Μην αισθάνεσαι απογοητευμένη αν χρειάζεσαι συναισθηματική υποστήριξη και αυτός που αγαπάς δεν μπορεί να σου προσφέρει αρκετή, τουλάχιστον στο επίπεδο που θέλεις. Αντί αυτού, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, για να προβληματιστείς προσωπικά για τις ανάγκες σου. Αν πρέπει να μιλήσεις με κάποιον, τότε θα υπάρχει ένας φίλος ή ένα μέλος της οικογένειάς σου στον οποίο μπορείς να βασιστείς. Κάνε υπομονή με αυτόν που αγαπάς. Η αδυναμία του να σε υποστηρίξει 100% αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην είναι δικό του λάθος.

Τοξότης 

Ενώ εσύ προσπαθείς να μειώσεις τις επιπλοκές στη σχέση σου, ο εραστής σου προσθέτει προβλήματα. Πριν όμως επιχειρήσεις να λύσεις το συγκεκριμένο ζήτημα, φρόντισε να ορίσεις και να ενισχύσεις ορισμένα συναισθηματικά σου όρια. Η σωστή ισορροπία, απαιτεί ανοιχτή επικοινωνία υποστηριζόμενη από μια λογική προσέγγιση στα ερωτικά ζητήματα. Μπορείς να αποσαφηνίσεις και να στηρίξεις αυτό που χρειάζεται η σχέση σου τώρα

Αιγόκερως

Ένα ρομαντικό δράμα, δεν θα χρειαζόταν τίποτα περισσότερο από το να βυθιστείς μέσα σε αυτό. Αλλά βάλε τα δυνατά σου, για να το αποφύγεις. Αν η διαίσθησή σου λέει, ότι η απομάκρυνση από τη σύγκρουση είναι η πιο σωστή κίνηση, τότε αυτή είναι η φωνή που πρέπει να ακούσεις. Φυσικά, έχεις την επιλογή να πέσεις με τα μούτρα σ’ αυτή τη δραματική κατάσταση. Αν πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου….τότε πρόσεξε πώς το κάνεις. Γιατί αργότερα μπορεί να αναγκαστείς να ζητήσεις συγνώμη.

Υδροχόος

Πριν αποφασίσεις να κάνεις τις αποκαλύψεις σου στον εραστή σου, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πρέπει να πεις και γιατί. Ανοίγοντας την καρδιά και το στόμα σου με την πεποίθηση ότι μια λεκτική χιονοστιβάδα θα ενημερώσει το ταίρι σου για ό, τι πρέπει να γνωρίζει, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σύγχυση και όχι σε διευκρίνιση. Προσπάθησε απλά, να δώσεις στη μεταξύ σας συζήτηση, κάποια δομή.

Ιχθύες

Οι ερωτικές προκλήσεις υπάρχουν για έναν λόγο! Οπότε προσπάθησε να τον λάβεις υπόψη σου τώρα. Μπορεί να νιώθεις πως έχεις δοκιμαστεί αρκετά και αυτό θα μπορούσε να ισχύει. Αλλά προσπάθησε να δεις ό,τι προκύπτει, με τον πρακτικό τρόπο που χρειάζεται να το δεις. Όπου συναντάς προβλήματα, προσπάθησε να τα δεις σαν ευκαιρίες, επειδή υπάρχουν σίγουρα. Αντιμετώπισέ τα έτσι και είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι κάτι ευχάριστο προκύπτει, από αυτό που θεωρούσες αρχικά, απογοητευτικό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments