Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης για Εύβοια: Συλλυπητήριο μήνυμα από τον δήμαρχο Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης για Εύβοια: Συλλυπητήριο μήνυμα από τον δήμαρχο Αθηναίων
Κώστας Μπακογιάννης για Εύβοια: "Πονάω και θρηνώ μαζί με τους πολίτες της Εύβοιας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έστειλε το δικό του μήνυμα για την ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια. «Πονάω και θρηνώ μαζί με τους πολίτες της Εύβοιας για τις απώλειες και την καταστροφή σε έναν τόπο που υπηρέτησα με όλη μου την ψυχή. Η σκέψη μου αυτές τις τραγικές ώρες, που τα λόγια δεν περιγράφουν, είναι μαζί σας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», ανέφερε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μπακογιάννης.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων εξέφρασε και ο Νίκος Δένδιας

Ο υπουργός Εξωτερικών,  με αφορμή τα θύματα που θρηνεί η χώρα από τις πλημμύρες στην , έστειλε το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Τwitter.  «Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Εύβοια. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων», ανέφερε  χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη”

Στην  θα βρεθεί αύριο ο πρωθυπουργός για να έχει μία πλήρη εικόνα της καταστροφής και να μιλήσει με τους κατοίκους. Σε μήνυμά του στο Twitter εξέφρασε την οδύνη του για τους ανθρώπους που χάθηκαν και ευχήθηκε συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων. Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι πέντε νεκροί και δύο αγνοούμενοι, ενώ ακόμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τις υλικές ζημιές.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

“Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή” ανέφερε σε μήνυμά του.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός ενημερωνόταν διαρκώς από τους αρμόδιους παράγοντες για την διαχείριση της καταστροφής, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν από την πρώτη στιγμή σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά και τη δήμαρχο Χαλκιδέων Ελένη Βάκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments