Lifestyle

Καυτά φιλιά στην πισίνα για Χατζίδου και Παύλου

Καυτά φιλιά στην πισίνα για Χατζίδου και Παύλου
Το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα.

Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου οι οποίοι το Σαββατοκύριακο ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απόλαυσαν το μπάνιο τους στην πισίνα αλλά και τον έρωτά τους. Η Ελένη Χατζίδου ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε στην αγκαλιά του συζύγου της και να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί μέσα στην πισίνα.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους. Ωστόσο, τόσο η Ελένη Χατζίδου όσο και ο Ετεοκλής Παύλου, στο παρελθόν έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις τις οποίες κατάφεραν να αντέξουν και να ξεπεράσουν έχοντας πίστη στο Θεό.

«Οι κρίσεις πανικού είναι ένα πολύ δυσάρεστο και συνεχές συναίσθημα, το οποίο σε καθηλώνει σε μια στάσιμη κατάσταση, η οποία επιδεινώνεται διαρκώς, αν δεν του δώσεις τη σημασία που πρέπει. Πιστεύω πως ήταν το ξέσπασμα του εαυτού μου απέναντι στο συσσωρευμένο άγχος το οποίο είχα, για μεγάλο διάστημα, για διάφορους λόγους. Η αντιμετώπιση του σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη. Πρώτα ίσως στραφείς στη βοήθεια ενός ειδικού, αλλά και εκείνος θα σου πει πως η περισσότερη δουλειά γίνεται με εσένα και τον εαυτό σου. Είναι τρομακτικό, γιατί νιώθεις ότι χάνεις τη ζωή σου και δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, κάτι που στην πραγματικότητα είναι αλήθεια, όμως, μπορείς να το δεις ως μια δοκιμασία. Μια δοκιμασία που στη βάζει ο ίδιος σου ο εαυτός και αν βγεις απ’ αυτήν, τότε σίγουρα θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τα πάντα στη ζωή» είχε πει η Ελένη Χατζίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ενώ από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου είχε πει για τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του: “Το συναίσθημα του θανάτου είναι κάτι που το ζεις μόνο μία φορά στο τέλος της ζωής σου. Για όσους έφτασαν πολύ κοντά και είχαν την ευλογία να το ζήσουν, είναι ένα συναισθηματικό φορτίο που θα πρέπει να κουβαλάνε πάντα μαζί τους. Ένα φορτίο που δεν ξέρω αν μπορούν να αντέξουν οι ανθρώπινες πλάτες. Τις πλάτες αυτές μπορεί να τις δυναμώσει μονάχα η πίστη μας στον Θεό. Για εμένα αυτό έπαιξε βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του εφιάλτη, όπως επίσης και η προσφορά. Προσφέροντας αγάπη και φροντίδα, όπως εσύ νιώθεις, επουλώνεις τις πληγές σου πολύ πιο γρήγορα. Έχοντας δυναμώσει ψυχικά με όλα τα παραπάνω έρχεται η ανάγκη να διαβάσεις βιβλία με τα οποία εσύ νιώθεις καλά (σ.σ. για εμένα αυτά είναι τα βιβλία Ψυχολογίας).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments