Ελλάδα

Νέα μέτρα κορωνοϊός: Αλλάζουν το ωράριό τους τα νυχτερινά κέντρα – Η απάντηση των επιχειρηματιών

Νέα μέτρα κορωνοϊός: Αλλάζουν το ωράριό τους τα νυχτερινά κέντρα – Η απάντηση των επιχειρηματιών
Νέα μέτρα κορωνοϊός: Η διασκέδαση πλέον θα ξεκινά από νωρίς, στις 20:00 έως και τις 00:00 τα μεσάνυχτα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα στα νυχτερινά κέντρα τα οποία πλέον θα κλείνουν υποχρεωτικά στις 00:00 οι επιχειρηματίες δίνουν την δική τους απάντηση.

Συγκεκριμένα πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες, έψαξαν και βρήκαν το δικό τους τρόπο, να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους. Και γι αυτό τον λόγο αλλάζουν τελείως το ωράριο τους και το μεταφέρουν το απόγευμα!  Τόσο νυχτερινά κέντρα με live πρόγραμμα, τα γνωστά μπουζούκια δηλαδή, όσο και μεγάλα κλαμπ, ανακοίνωσαν τις αλλαγές.

Ενδεικτικά, μπουζούκια της Θεσσαλονίκης θα ανοίγουν 19.30 το απόγευμα και θα κλείνουν τα μεσάνυχτα. Γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής, ανακοίνωσε και αυτό την αλλαγή του ωραρίου από τις 11 έως τις 23 Αυγούστου, καθώς και αυτό θα ανοίγει απόγευμα και θα λειτουργεί έως τα μεσάνυχτα.

Πρώτο την ανακοίνωση για αυτή την πρωτόγνωρη αλλαγή έκανε το «ORAMA The Music Show» στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους πολυχώρους διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη. Προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και διαμορφώνει το ωράριο λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που άνοιξε τις πύλες του στις 7 Αυγούστου, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα.

Η διασκέδαση θα ξεκινά από νωρίς, στις 20:00 έως και τις 00:00 τα μεσάνυχτα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το συγκεκριμένο ωράριο πραγματοποιείται στα μέτρα της πολιτείας και θα ισχύσει για τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη στις 14, 15, 21 και 22 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ύφος» των παραστάσεων θα είναι συναυλιακό και δεν θα θυμίζει σε τίποτε μια κλασική νύχτα στα μπουζούκια.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη.

Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της χώρας τηρούν εδώ και μήνες συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μην υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού, μεταξύ αυτών, η απαγόρευση του συνωστισμού, κάθε τραπέζι φιλοξενεί έως έξι άτομα, τηρείται το 1,5 μέτρο απόστασης, ενώ απαγορεύονται οι καναπέδες. Ο χορός στην πίστα δεν επιτρέπεται, ενώ τα λουλούδια επιτρέπονται στα πόδια των καλλιτεχνών και όχι στο πρόσωπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments