Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Η 34χρονη πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο μετά από τρεις μήνες

Επίθεση βιτριόλι: Η 34χρονη πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο μετά από τρεις μήνες
Επίθεση βιτριόλι: Η άτυχη Ιωάννα είχε δεχθεί το καυστικό υγρό στην είσοδο της πολυκατοικίας, του κτιρίου στο οποίο εργαζόταν στην περιοχή της Καλλιθέας τον Μάιο.

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης η 34χρονη, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από μερικούς μήνες. Σύμφωνα με το STAR, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τις 13:00, ενώ στο πλάι της είχε τον αδερφό της, τη μητέρα της και τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή.

Η Ιωάννα νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που της έριξε το βιτριόλι η 35χρονη

Τρεις μήνες η Ιωάννα ανέβηκε το δικό της «Γολγοθά» με πολλαπλά χειρουργεία, επτά μέχρι στιγμής στο σύνολο. Υπενθυμίζεται ότι οι ζημιές που έχει υποστεί από το οξύ είναι στο πρόσωπο, τα χεριά και το στήθος. Στο πλευρό της βρίσκονται οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της, κυρίως η μητέρα της. Το κορίτσι είναι σε καλή διάθεση καθώς η επιστροφή στο σπίτι είναι ένα πρώτο θετικό σημάδι για την εξέλιξη της υγείας της. Γνωρίζει και ενημερώνεται ότι έχει μπροστά της και άλλα χειρουργεία.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της Ιωάννας

Η κοπέλα, έχει γάζες στο πρόσωπο ενώ η όρασή της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. «Η Ιωάννα πριν από λίγο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, στην οικογένειά της. Θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο, μια φορά την εβδομάδα για τις επιβεβλημένες ιατρικές ενέργειες. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή και είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Σε ό,τι αφορά το δικαστικό κομμάτι, ζητήσαμε από τον κ. ανακριτή να ψάξουν το κινητό τηλέφωνο της κατηγορουμένης και διαδικτυακές εφαρμογές όπως το viber για να δούμε τη διαδρομή και τον τρόπο που προμηθεύτηκε το βιτριόλι» δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Σίγουρη ότι θα βγει από τη φυλακή δηλώνει η 35χρονη

Η 35χρονη που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι κρατείται στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και ακόμα τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος. Αν και ακόμα δεν έχει απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη της, η ίδια σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της που την επισκέφθηκε στις φυλακές, ότι νιώθει σίγουρη πως θα αφεθεί σύντομα ελεύθερη. “Το μόνο που του είπε είναι ότι: Εγώ θα βγω”. Αυτό δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό, συγγενικό πρόσωπο της 35χρονης.

Σχεδίαζε να κάνει μάγια στην Ιωάννα

Σύμφωνα με την RealNews, οι ειδικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που εξέτασαν τις ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ήθελε να κάνει μάγια στην άτυχη Ιωάννα. 6 μήνες πριν την επίθεση, η 35χρονη έψαχνε τρόπους μέσω ίντερνετ, για να κάνει τα μάγια. Μάλιστα, από άλλα ευρήματα στο σπίτι της, προκύπτει ότι είχε επισκεφθεί χαρτορίχτρες για να προβλέψουν το μέλλον της, με τον πρώην σύντροφό της. Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι η 35χρονη αλλά και αν είχε συνεργό, έστω και εν αγνοία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments