Video

Ελίφ επεισόδιο 648: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 12/08 – Ο Γιουσούφ λέει στον Σελίμ ότι ξέρει την αλήθεια

Ελίφ επεισόδιο 648: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 12/08 – Ο Γιουσούφ λέει στον Σελίμ ότι ξέρει την αλήθεια
Ελίφ επεισόδιο 648: Ο Γιουσούφ αναζητώντας τον Σελίμ, βλέπει την Ελίφ να κάθεται μόνη σε ένα παγκάκι στο πάρκο και τη ρωτάει τι της συμβαίνει.

Στο σημερινό (12 Αυγούστου) επεισόδιο της σειράς, η Αϊλά είναι συνεχώς αφηρημένη και ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι της συμβαίνει. Η Αϊλά του λέει πως όλα είναι καλά. Η Λεϊλά λέει το σχέδιο της στον Γιαχιά.

Η Ζεϊνέπ έχει ναυτία και υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Η Αλιγιέ λέει στη Μελέκ και τη Σιταρέ να πουν στον Γιουσούφ να έρθει για δείπνο γιατί είναι μέρες που δεν τον έχουν δει. Πιστεύει πως ο Γιοσούφ έχει κάποιο πρόβλημα. Η Σιταρέ της λέει πως έχει πολλές δουλειές να τακτοποιήσει. Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ στον δρόμο για τη δουλειά της και της λέει πως δεν περιμένει κάποια απάντηση και ζητάει συγγνώμη αν τα λόγια του την πλήγωσαν αλλά δεν μπορούσε να κρύβει πια τα αισθήματά του.

Η Ζεϊνέπ δεν βρίσκει τον Σελίμ και για αυτό τηλεφωνεί στον Γιουσούφ

Η Αλιγιέ κοιτάζει οικογενειακές φωτογραφίες και δείχνει στον Σελίμ μια φωτογραφία του αδελφού του. Του λέει πως το να χάνεις ένα γιο είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Ο Σελίμ νιώθει απαίσια και φεύγει. Η Λεϊλά συναντάει τη Μελέκ και της κάνει μια πρόταση για δουλειά. Της λέει πως ο ξάδελφός της Γιάχια έχει εργοστάσιο σε μια κοντινή πόλη και πως θέλει να συνεργαστεί με έμπειρούς ανθρώπους. Θέλει να τη συστήσει στον Γιάχια και αν συμφωνήσει να γίνει στο εργοστάσιό του διευθύντρια. Η Μελέκ αρνείται αλλά η Λεϊλά επιμένει να συναντηθεί πρώτα μαζί του και μετά να δώσει την οριστική της απάντηση.

Η Ζεϊνέπ δεν βρίσκει τον Σελίμ. Τηλεφωνεί στον Γιουσούφ και εκείνος της λέει πως δεν ξέρει που είναι αλλά θα τον ψάξει. Ο Γιουσούφ αναζητώντας τον Σελίμ, βλέπει την Ελίφ να κάθεται μόνη σε ένα παγκάκι στο πάρκο και τη ρωτάει τι της συμβαίνει. Η Ελίφ του λέει όλα όσα άκουσε στο νοσοκομείο για τον Σελίμ. Τώρα ο Γιουσούφ ξέρει την αλήθεια και προσπαθεί να ηρεμήσει τη μικρούλα. Η Αϊλά είναι μόνη στο σπίτι και την επισκέπτεται ο Τσεϊχούν (Κάαν). Της λέει πως θέλει να της μιλήσει και εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Τσεϊχούν (Κάαν) της μιλάει γλυκά αλλά η Αϊλά του ζητάει να φύγει. Φεύγοντας ο Τσεϊχούν (Κάαν) πέφτει πάνω στον Μουράτ και δικαιολογεί την παρουσία του λέγοντας πως ήρθε να δει τον Βεϊσέλ. Ο Γιουσούφ βρίσκει τον Σελίμ και του λέει πως ξέρει την αλήθεια για την υγεία του.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments