Video

Ιωάννα Τούνη ηλικία: Τα λαμπερά γενέθλια στη Χαλκιδική – Πόσο ετών έγινε

Ιωάννα Τούνη ηλικία: Τα λαμπερά γενέθλια στη Χαλκιδική – Πόσο ετών έγινε
Ιωάννα Τούνη ηλικία: Μετά τη Μύκονο, η καλλονή influencer βρέθηκε στη Χαλκιδική προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε τη Δευτέρα (10 Αυγούστου) η Ιωάννα Τούνη, η οποία αυτές τις μέρες έδωσε το παρών στην αγάπημένη της Χαλκδική.

Είναι το μέρος όπου αποφάσισε να κάνει το λαμπερό της πάρτι, με παρέα καλών φίλων, μεταξύ των οποίων και το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Οι δύο τους, μάλιστα, είχαν κάνει διακοπές μαζί στη Μύκονο το προηγούμενο διάστημα. Η όμορφη Θεσσαλονικιά λοιπόν, έκλεισε τα 27 και γιόρτασε την ημέρα με μια λαμπερή φιέστα στη Χαλκιδική, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.

Και η ίδια δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή διώροφη τούρτα της και έγραψε το εξής: «27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη και ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω τη δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα και μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν»!

Και συνέχισε: «Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε, θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο. Ό,τι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας. PS: Δεν μάλωσα με τη Στέλλα, την Κίκα και τον Πριόνα… Τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στη Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ».

Με φόντο τον σάλο που ξέσπασε στο Διαδίκτυο και τα social media, μετά από το ροζ βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η Ιωάννα Τούνη θέλησε ανήμερα των γενεθλίων της να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της και να κάνει έναν απολογισμό στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές, αλλά και στους haters της. Για αυτό τα γενέθλιά της περιελάμβαναν πολύ χορό, άφθονο γέλιο και μπόλικο ποτό ενώ εντυπωσιακή ήταν και η τούρτα…!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments