Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη νύχτα στο σπίτι της για την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη νύχτα στο σπίτι της για την Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι: Οι σχεδόν 90 ημέρες στο Θριάσιο

Στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού της μετά από σχεδόν 90 ημέρες βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η Ιωάννα, η οποία έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με την ιστορία της, η οποία είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι στο χώρο της εργασίας της στην Καλλιθέα, τον περασμένο Μάιο. Φανερά συγκινημένη αλλά και αρκετά ευδιάθετη αποχαιρέτισε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Θριάσιο νοσοκομείο και με την οικογένειά της επέστρεψε στο σπίτι της στο Μοσχάτο.

Οι πρώτες ώρες στο γνώριμο για εκείνη μέρος ήταν πραγματικά πρωτόγνωρες αφού την περίμεναν φίλοι και συγγενείς που φανερά συγκινημένη όλοι βρέθηκαν να καλωσορίζουν την Ιωάννα η οποία πλέον ξεκινάει μια νέα σελίδα. Ύστερα από 7 πολύ δύσκολα χειρουργεία, τα οποία έγιναν για να αποβληθεί η καμμένη επιφάνεια και να αντικατασταθεί με νέο ιστό, η Ιωάνν περνά στη δεύτερη φάση της αποκατάστασης. Σύμφωνα με τους γιατρούς της πλέον η 34χρονη θα αναλάβει να περιποιείται η ίδια το πρόσωπό της με ειδικές αλοιφές και θεραπείες, ενώ κατά τη διάρκεια αυτή, θα επισκεφθεί και πάλι το νοσοκομείο για κάποια πολύ μικρότερα χειρουργεία τα οποία θα είναι κυρίως διορθωτικά.

Αν και το πρώτο διάστημα απόφαση της 34χρονης όπως και των γιατρών της ήταν να μην δει το πρόσωπό της, λίγα 24ωρα, πριν πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο αποφάσισε να το δει. Η ίδια πλέον γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά όπως της είπαν και οι γιατροί θα γίνει ό,τι καλύτερο ώστε να φθάσουν στο επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα.

Οι πρώτες ώρες στο σπίτι της όπως και το πρώτο βράδυ το πέρασε κυρίως με την οικογένειά της η οποία βρισκόταν στο πλευρό της όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Πλέον αυτό που έχει να κάνει είναι να περιποιείται καθημερινά το πρόσωπό της ενώ θα περιμένει να δει και πως θα πάει από δικαστικής άποψης η υπόθεσή της. Ακόμη και σήμερα η 34χρονη δεν γνωρίζει για ποιο λόγο η κατηγορούμενη Έφη της επιτέθηκε, πράγμα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν η προφυλακισμένη στις φυλακές Αυλώνα σπάσει τη σιωπή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments