Ελλάδα

Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά – Το απίστευτο σποτ της Περιφέρειας Κρήτης για τη μάσκα [vid]

Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά – Το απίστευτο σποτ της Περιφέρειας Κρήτης για τη μάσκα [vid]
Κρήτη κορωνοϊός: Ένα πρωτότυπο βίντεο για ακόμα μία φορά δημιούργησε η Περιφέρεια του νησιού.

Ένα πρωτότυπο βίντεο για ακόμη μία φορά δημιούργησε η Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου να παρουσιάσει την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας ειδικά αυτή τη περίοδο που τα κρούσματα στη χώρα μας αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Η Περιφέρεια Κρήτης δημιούργησε ένα πρωτότυπο βίντεο για ακόμα μία φορά προκειμένου να παρουσιάσει την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας ειδικά αυτή την περίοδο που τα κρούσματα στη χώρα μας αυξάνονται όλο και περισσότερο. Στην αρχή φαίνεται η μικρή Κατερίνα να μιλά με τη γιαγιά της στο τηλέφωνο για να φορά μάσκα.

«Γιαγιά μην σε δω πουθενά με τις φίλες σου χωρίς μάσκα γιατί δεν θα ξαναφάω ούτε μπάμιες, ούτε ρεβίθια και θα πω και στον παππού ότι έκαψες το πουκάμισό του με το σίδερο», λέει η μικρή γελώντας. Στη συνέχεια η μικρή Κατερίνα απογοητεύει τον φίλο της Βενιζέλο ανακοινώνοντάς του πως δεν μπορούν να παντρευτούν φέτος ρίχνοντας το φταίξιμο στον Νίκο Χαρδαλιά. «Βενιζέλε δεν μπορούμε να παντρευτούμε φέτος».

Ο μικρός τη ρωτά «γιατί» και εκείνη απαντά πως ο λόγος είναι «επειδή είχα ονειρευτεί τον γάμο μας με 2.000 καλεσμένους. Δεν γίνεται μόνο με 100». Ο φίλος της τής λέει «μα το έχω πει σε όλους τους φίλους μου» και εκείνη του ανταπαντά «τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά… Ουφ τη γλίτωσα…». Και η αμέσως επόμενη σκηνή είναι που δείχνει τον Βενιζέλο να καλεί τον κο Χαρδαλιά για να του κάνει παράπονα.

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Αρναουτάκης με δήλωσή του, τονίζει την ανάγκη να μείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στις καθημερινές ενέργειες που μας προστατεύουν, υπενθυμίζοντας την επιβεβλημένη χρήση της μάσκας.

Σε αυτούς τους χώρους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας έως 31 Αυγούστου

Επίσης, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων (δημοσίων υπηρεσιών ή ιδιωτικών επιχειρήσεων) και άλλους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους συνάθροισης κοινού έως την 31η Αυγούστου, προς περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Για να δείτε αναλυτικά τους χώρους στους οποίους επιβάλλεται η χρήση μάσκας, πατήστε εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments