Lifestyle

Δύσκολα τα πράγματα για την Ιωάννα Μπέλλα

Δύσκολα τα πράγματα για την Ιωάννα Μπέλλα
Στο στόχαστρο δημοσιογράφων το όμορφο μοντέλο.

Το άρθρο της ιστοσελίδας Znews.gr – πρόκειται για το site που δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες ότι η Ιωάννα Μπέλλα χώρισε με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδου- με τίτλο: “Το κορίτσι από τη Βέροια που νόμιζε ότι μπορεί να τα έχει όλα”, πραγματικά σφάζει με το γάντι το μοντέλο το οποίο τον τελευταίο καιρό “πουλάει” την κατάσταση της σχέσης του προκειμένου να είναι στην επικαιρότητα. Φυσικά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα με την Ιωάννα η οποία -όπως και πολλές άλλες wannabe σταρλετίτσες- θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να τηλεφωνά στους δημοσιογράφους, να αποκαλύπτει πράγματα για τη ζωή της,  ώστε να τα δημοσιεύσουν και μετά από λίγο να τα αρνείται , βάζοντας σε κίνδυνο θέσεις εργασίας. Αμ δε.

Και αυτό φαίνεται από το άρθρο της ιστοσελίδας το οποίο αναφέρει: “To νεαρό κορίτσι που εργαζόταν στα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, και έγινε γνωστή για τις πλαστικές της επεμβάσεις μετά την απόρριψή της από το GNTM, φαινόταν από την αρχή ότι ήταν αποφασισμένη να παραμείνει στον χώρο της μόδας με κάθε τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρισκόταν στην επικαιρότητα- συνήθως για τους λάθος λόγους αλλά αυτό λίγη σημασία έχει… αρκεί να σε συζητάνε!

Φυσικά η προσωπική της ζωή απασχόλησε περισσότερο από τη δουλειά της: Από την αρχή της χρονιάς, η σχέση της με γνωστό κύπριο επιχειρηματία αποτέλεσε άλλη μια αφορμή για σχόλια, κυρίως εξαιτίας των μετακινήσεών της με το lear jet που ανήκει στην εταιρεία του. Μετά την καραντίνα, που την πέρασε στην πολυτελή κατοικία του στην Κύπρο, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη εμφανίστηκε στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου (φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα). Ταυτόχρονα όμως έγινε γνωστή η επανασύνδεση με τον πρώην αγαπημένο της και εκείνη δήλωνε ευτυχισμένη.

Την περασμένη εβδομάδα όμως τα δεδομένα αλλάζουν ξαφνικά. Εκείνη, πολύ αναστατωμένη, διαρρέει σε φίλους της δημοσιογράφους ότι χώρισε και πάλι οριστικά.  Η είδηση δημοσιεύεται (ευχαριστεί μάλιστα και με γραπτό μήνυμα όσους τη βοήθησαν να εμφανιστεί και πάλι single) αλλά την επόμενη κιόλας μέρα βγαίνει και τη διαψεύδει σε καθημερινή εφημερίδα! Όταν της ζητάνε τον λόγο, εκείνη ισχυρίζεται πως η διάψευση αυτή δεν έγινε ποτέ από τα χείλη της αλλά για κακή της τύχη, είχε γίνει και πάλι μέσω γραπτών και φωνητικών μηνυμάτων.

Στη συνέχεια, και ενώ λέει ακόμα σε γνωστούς της ότι είναι μόνη, φιλοξενείται στη Ρόδο από επιφανείς φίλους της με αφορμή τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, που δεν γίνεται τελικά ποτέ. Η επόμενη της κίνηση; Από τη Ρόδο προσγειώνεται στη Μύκονο όπου διαφημίζει συνεχώς στο Instagram την εταιρεία concierge του Κύπριου συντρόφου της, δείχνοντας έτσι ότι δεν έχουν χωρίσει! Έτσι λοιπόν, το νεαρό κορίτσι από τη Βέροια, συνεχίζει να εκπληρώνει το όνειρο της μεγάλης ζωής που είχε από μικρή απλά η πορεία της γίνεται όλο και πιο μοναχική αφού χάνει κάθε φορά από δίπλα της ισχυρούς ανθρώπους που την είχαν στηρίξει και τώρα είναι αποφασισμένοι να μην ασχοληθούν ποτέ ξανά μαζί της”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments