Lifestyle

Ντουέιν Τζόνσον: Παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο

Ντουέιν Τζόνσον: Παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο
Ντουέιν Τζόνσον: Μπορεί να είναι αυτός που βγάζει τα περισσότερα αλλά δουλεύει και πολύ σκληρά.

Παραμένει στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών του κόσμου, ο Ντουέιν Τζόνσον, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Πρόκειται για τον επαγγελματία παλαιστή που μετατράπηκε σε σταρ του Χόλιγουντ και είναι γνωστός και με το παρατσούκλι «Ο Βράχος» (The Rock) που χρησιμοποιούσε στα ρινγκ. Κέρδισε 87,5 εκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιουνίου του 2019 μέχρι την 1η Ιουνίου φέτος. Στα χρήματα αυτά περιλαμβάνεται και η αμοιβή που του έδωσε το Netflix, ύψους 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων, για να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ «Red Notice». Επίσης, έχει έσοδα από τη σειρά αθλητικών ρούχων «Project Rock».

Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 1972 στο Χέιγαρντ στην Καλιφόρνια. Στα μαθητικά του χρόνια συγκεκριμένα, ήταν παίκτης αμερικάνικου ποδοσφαίρου σε κολεγιακή ομάδα. Το 1991 είχε γίνει παίκτης της ομάδας του πανεπιστημίου όπου πήγαινε, στο Μαϊάμι. Συνέχισε επαγγελματικά την καριέρα του στον Καναδά στην ομάδα των Κάλγκαρι Στάμπεντερς και το 1995 σταμάτησε την καριέρα του εκεί. Τότε, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του παππού του, Πίτερ Μέιβια και του πατέρα του, Ρόκι Τζόνσον.

Έτσι η καριέρα του ως επαγγελματίας παλαιστής μόλις άρχισε. Και να σημειωθεί πως ο Ντουέιν Τζόνσον θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παλαιστές όλων των εποχών. Συνολικά, έχει κερδίσει 17 Πρωταθλήματα στην καριέρα του. Από αυτά, τα 10 είναι παγκόσμια πρωταθλήματα (8 Πρωταθλήματα WWE και 2 Πρωταθλήματα WCW). Επίσης, κατέκτησε 2 φορές το Διηπειρωτικό Πρωτάθλημα και 5 φορές το Ομαδικό Πρωτάθλημα. Εκτός από τα πρωταθλήματα, ο Ροκ κέρδισε το Royal Rumble το 2000.

Ποιοι ηθοποιοί κλείνουν τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς;

Ο Ράιαν Ρέινολντς, που συμπρωταγωνίστησε με τον Τζόνσον στο «Red Notice», βρίσκεται στη δεύτερη θέση με συνολικά έσοδα 71,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα σε έναν χρόνο έβγαλε 20 εκατομμύρια για αυτήν την ταινία, και άλλα τόσα για το «Six Underground», επίσης του Netflix. Ο ηθοποιός και παραγωγός Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο σταρ της κωμωδίας δράσης «Spenser Confidential» κατατάσσεται τρίτος με 58 εκατομμύρια και ακολουθούν ο Μπεν Άφλεκ, με 55 εκατομμύρια και ο Βιν Ντίζελ, με 54 εκατομμύρια δολάρια.

Η αντίστοιχη λίστα για το 2019 είχε διαμορφωθεί ως εξής: Πρώτος ο Ντουέιν Τζόνσον με 89,4 εκατομμύρια δολάρια, δεύτερος ο Κρις Χέμσγουορθ με 76,4 εκατομμύρια, τρίτος ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με 66 εκατομμύρια, τέταρτος ο Ακσάι Κουμάρ με 65 εκατομμύρια και  πέμπτος ο Τζάκι Τσαν με 58 εκατομμύρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments