Nέα της αγοράς

UEFA Europa League: Το ζευγάρι του τελικού «κρίνεται» στην COSMOTE TV

UEFA Europa League: Το ζευγάρι του τελικού «κρίνεται» στην COSMOTE TV
Τα ματς Σεβίλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ θα διεξαχθούν το διήμερο 16- 17/8 ζωντανά & αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 1HD και ταυτόχρονα στο COSMOTE SPORT 4K.

Στα ημιτελικά του UEFA Europa League κατάφεραν να προκριθούν Σεβίλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και Σαχτάρ Ντόνετσκ και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το διήμερο 16 – 17/8 -αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT- τις αναμετρήσεις των 4 ομάδων που θα καθορίσουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Ειδικότερα, την Κυριακή 16/8 στις 22.00 θα δοθεί η σέντρα για το ματς Σεβίλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την Δευτέρα 17/8 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (22.00).

Οι κρίσιμες αναμετρήσεις των δύο ζευγαριών θα μεταδοθούν ζωντανά και  αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 1HD και ταυτόχρονα σε 4Κ ανάλυση, μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K. Η εκπομπή «UEFA Europa League Show» θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές και στη φάση των «4» της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας πριν και μετά από κάθε ματς (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT  1HD) πλούσιο ρεπορτάζ και λεπτομερή ενημέρωση από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT HD.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments