Video

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Αυτή είναι η κατά 53 χρόνια μικρότερη αρραβωνιαστικιά του

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Αυτή είναι η κατά 53 χρόνια μικρότερη αρραβωνιαστικιά του
Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Το πολιτικό κόμμα του μάλιστα, έχει επιβεβαιώσει το ειδύλλιο με τη νεαρή πολιτικό.

Μια φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη νέα του αρραβωνιαστικιά δημοσίευσε σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου ο ιταλικός Τύπος.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό Chi, ιδιοκτησίας του ομίλου ΜΜΕ του δισεκατομμυριούχου, δημοσίευσε σε «αποκλειστικό» ρεπορτάζ μια φωτογραφία του γνωστού πολιτικού σε διακοπές στη βίλα του Certosa στη Σαρδηνία, ενώ περπατά έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, με την οποία έχουν διαφορά ηλικίας 53 ετών.

Είναι μια πρώτη φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, ηλικίας 83 ετών, στο πλευρό της νέας του αρραβωνιαστικιάς, ηλικίας μόλις 30 ετών. Φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, η νεαρή γυναίκα, πρώην μοντέλο και σήμερα βουλευτίνα του κόμματος Forza Italia και κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, επισκέπτονται έναν φίλο στο γιοτ του, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.

Να αναφέρουμε, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, πως τον Μάρτιο, το Forza Italia, το πολιτικό κόμμα του Μπερλουσκόνι, είχε επιβεβαιώσει το ειδύλλιο με τη νεαρή πολιτικό. Παράλληλα, το Forza Italia είχε γνωστοποιήσει ότι ο ηγέτης του, διαζευγμένος δύο φορές, χώρισε από την Φραντζέσκα Πασκάλε, έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, αν και οι δύο τους «παραμένουν φίλοι».

Ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι είναι… γνωστός για τις σχέσεις με νεαρές γυναίκες και για την «εμπλοκή» του σε σκάνδαλα

Θυμίζουμε πως το όνομά του έχει συνδεθεί με τις σχέσεις με νεαρές γυναίκες αλλά και με σκάνδαλα. Για παράδειγμα, τον Οκτώβριο του 2012 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για φοροδιαφυγή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδίκης ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι φέρεται να δήλωσε το εξής: «Η Δημοκρατία τελείωσε, έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε». «Ήμουν βέβαιος ότι η δίκη θα τελείωνε με την αθώωσή μου, πρόκειται για μία σαφέστατα πολιτική απόφαση».

Μιλώντας αργότερα στο υπό ιδιοκτησία του τηλεοπτικό κανάλι Italia Uno υποστήριξε ότι «εξαιτίας ορισμένων δικαστών, η Ιταλία μετατρέπεται σε μια βάρβαρη χώρα». Συνέχεια των δηλώσεων αυτών ο γραμματέας του κεντροδεξιού κόμματος, Λαός της Ελευθερίας (PDL), Αντζελίνο Αλμπάνο προσέθεσε πως «πρόκειται για μία ακόμη συνέχεια του γνωστού έργου που προβλέπει τον δικαστικό κατατρεγμό του Μπερλουσκόνι».

Σημειώνεται ότι η ποινή αφορά σε υπόθεση αγοράς τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την προβολή ταινιών από τις ΗΠΑ από τα τηλεοπτικά κανάλια του ομίλου Mediaset ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι. Σύμφωνα δε με την ιταλική ποινική δικονομία ο Μπερλουσκόνι είχε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης δύο φορές προτού υπάρξει οριστική καταδίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments