Αθλητισμός

Ολυμπιακός: H ευκαιρία ήρθε για τον Ανδρούτσο

Ολυμπιακός: H ευκαιρία ήρθε για τον Ανδρούτσο
Ολυμπιακός: Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση που θα έχει ο Ολυμπιακός στο Ρέντη στις 18 του μήνα

Η περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσου δεν περνάει απαρατήρητη από τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως. Ο Έλληνας άσος είναι δεδομένο ότι θα πάρει ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ευκαιρίες για να αποδείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό.

Ένα από τα καινούργια πρόσωπα που θα δώσει το «παρών» στην προετοιμασία που θα αρχίζει ο Ολυμπιακός είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση που θα έχει ο Ολυμπιακός στο Ρέντη στις 18 του μήνα. Είναι παίκτης τον οποίο θέλει και δείχνει να εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Θέλει να δει ποια είναι η βελτίωσή του μετά τον τελευταίο του δανεισμό στον Ατρόμητο. Επίσης ο παίκτης όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες του έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι. Κάτι που δείχνει ότι η ομάδα τον υπολογίζει τον Ανδρούτσο. Στον Ατρόμητο σε όλες τις διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο, είχε 31 συμμετοχές. Σημειώνοντας 4 γκολ, ενώ έβγαλε και 1 ασίστ.  Να θυμίσουμε ότι ο 23χρονος παίκτης είχε γυρίσει στις προπονήσεις από τις 27 Ιουλίου, αφού έληξε ο δανεισμός του στον Ατρόμητο.

Στην ομάδα του Περιστερίου ο Ανδρούτσος ήταν αρκετά καλός. Πολύ σωστά λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει τη συγκατάθεση του, να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες. Θέλε να τον τσεκάρει και να αποφασίσει στη συνέχεια για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Έτσι ο Πορτογάλος θεωρεί ότι έχει καλά στοιχεία και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments