Video

Τσαλίκης Μουτίδου The Booth: Έξαλλοι με το τηλεφώνημα ενός άνδρα που κακοποιούσε την κοπέλα του

Τσαλίκης Μουτίδου The Booth: Έξαλλοι με το τηλεφώνημα ενός άνδρα που κακοποιούσε την κοπέλα του
Τσαλίκης Μουτίδου The Booth: Εκτός εαυτού και ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια μετά το τηλεφώνημα.

Εξοργίστηκαν και ο Γιώργος Τσαλίκης και η Σοφία Μουτίδου μετά το τηλεφώνημα όταν άκουσαν έναν νεαρό αστυνομικό να ομολογεί πως έχει κακοποιήσει την κοπέλα του.

Καθώς αυτή την εβδομάδα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι εκτός εκπομπής, πήγε καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή του OPEN «The Booth». Και όλα ήταν ήρεμα ώσπου βγήκε ένας τηλεθεατής στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής προκαλώντας την έκρηξη τόσο του Γιώργου Τσαλίκη όσο και της Σοφίας Μουτίδου. Ο τηλεθεατής υποστήριξε ότι είναι 25χρονος αστυνομικός και λέγεται Πυγμαλίωνας, λέγοντας: «Εγώ αυτά που κάνει η κοπέλα μου δεν τα ανέχομαι. Είμαι στο Δημόσιο και είμαι αστυνομικός».

«Έχω μάθει αλλιώς και δεν μπορώ να ανέχομαι τέτοιες καταστάσεις. Καμιά φορά και όταν πρέπει και της κάνω παρατήρηση, όταν μου λέει πως δεν μπορεί να βρεθούμε, ενώ ξέρω τον λόγο, ασκώ την αναγκαία βία. Η αναγκαία βία, που είναι αυτή που πρέπει να ασκηθεί και ασκούνταν το 1950 – 1960, και οι γυναίκες έβγαζαν σωστά παιδιά. Οικοδομούσαν σωστά παιδιά», συμπλήρωσε.

Ακούγοντας όσα είχε να πει ο τηλεθεατής, ο Γιώργος Τσαλίκης, φανερά εκνευρισμένος απάντησε: «Τι να πούμε για τον Πυγμαλίωνα… Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Αρχικά, μεγάλε, τι πάει να πει πως σε έχει μόνο για τα Σαββατοκύριακα; Δηλαδή, είσαι μάγκας, πού; Όταν ρίχνεις τη χαστούκα και μετά σε έχει; Γιατί δεν λες είμαστε τα σαββατοκύριακα;  Α ρε, σε έχει και σε παίζει».

«Επειδή είσαι κότα και σε παίζει τα σαββατοκύριακα και δεν έχεις, να μην σου πω τι, για να το αντιμετωπίσεις, γιατί την βλέπεις ότι είναι ανεξάρτητη. Από εκεί και πέρα, άμα δεν γουστάρεις, ρε φίλε, μην είσαι σε αυτή τη σχέση. Σηκώνεις χέρι; Και το χαστούκι είναι μόνο η αρχή; Δεν ντρέπεσαι; Αναγκαία βία… Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης, ρε φίλε. Πολύ μεγάλος καραγκιόζης! Και τέτοιοι τύποι σαν εσένα θα έπρεπε κανονικά να έχουμε βρει εμείς οι υπόλοιποι έναν τρόπο να σωφρονίζεστε και να παθαίνετε ηλεκτροσόκ στα χέρια κάθε φορά που σηκώνετε χέρι σε γυναίκα! Ντροπή σου, ρε μεγάλε! Άντε από εκεί», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments