Αθλητισμός

Μπεσίκτας μεταγραφές: Το σενάριο για Νταβίντε Σαντόν

Μπεσίκτας μεταγραφές: Το σενάριο για Νταβίντε Σαντόν
Μπεσίκτας μεταγραφές: Τουρκικά ΜΜΕ προσθέτουν το όνομα του Νταβίντε Σαντόν στους υποψήφιους παίκτες.

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια αναφορικά με την Μπεσίκτας καθώς τουρκικά ΜΜΕ φαίνεται να προσθέτουν το όνομα ενός ακόμα παίκτη στη λίστα της ομάδας.

Ο λόγος για Νταβίντε Σαντόν ο οποίος φέρεται να είναι στους υποψήφιους παίκτες για τη θέση του δεξιού μπακ για την ομάδα που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ψάχνει εναγωνίως τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Κανέρ Ερκίν στη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής, με τους ιθύνοντες της Μπεσίκτας να έχουν ξεχωρίσει το όνομα του Νταβίντε Σαντόν.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ ανήκει στη Ρόμα και έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την Μπεσίκτας να πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού θέλει να έχει τον Σαντόν στη διάθεση της για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Και να αναφέρουμε πως οι συζητήσεις της Μπεσίκτας με τη Ρόμα για τον Σαντόν, αφορούν σε δανεισμό του έμπειρου ποδοσφαιριστή, που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο πως η Μπεσίκτας θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ψάχνοντας λύσεις σε θέσεις που «πονάει». Φαίνεται πως το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχει «αναγκάσει» τη διοίκηση της Μπεσίκτας να κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό… παζάρι ενόψει της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης με φόντο μία θέση στους ομίλους του ερχόμενου Champions League.

Μάλιστα, η αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι της για να τον κάνει δικό της, αφού χρειάζεται τις υπηρεσίες του για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόμα, η ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, δεν διαπραγματεύεται να τον δώσει με κανονική μεταγραφή, αλλά μόνο ως δανεικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments