Video

Ρόμπερτ Τραμπ: Απεβίωσε ο μικρότερος αδελφός του προέδρου των ΗΠΑ

Ρόμπερτ Τραμπ: Απεβίωσε ο μικρότερος αδελφός του προέδρου των ΗΠΑ
Ρόμπερτ Τραμπ: Ήταν μικρότερος αδελφός του Αμερικανού προέδρου και είχε ηλικία 71 ετών, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Post, είχε γεννηθεί στις 26 Αυγούστου του 1948.

Την τελευταία του πνοή άφησε τελικά ο νεότερος αδελφός του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ Τραμπ, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του υπεύθυνου Τύπου του Αμερικανού προέδρου και παρά τις δηλώσεις του ίδιου του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο αδελφός του, στις δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ ήταν μικρότερος αδελφός του Αμερικανού προέδρου και είχε ηλικία 71 ετών, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Post, είχε γεννηθεί στις 26 Αυγούστου του 1948.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του αδελφού του, στην οποία αναφέρει:

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι [το νέο] πως ο υπέροχος αδερφός μου, ο Ρόμπερτ, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο ο αδερφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Ρόμπερτ, σ ‘αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη». Κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο το προηγούμενο 24ωρο, ο Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, είχε αποκαλύψει πως η κατάσταση της υγείας του αδελφού του είναι σοβαρή, αλλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ενώ αργότερα επισκέφθηκε το γκολφ κλαμπ που διατηρεί στο Νιου Τζέσεϊ.

«Έχω έναν υπέροχο αδερφό, έχουμε μια πολύ καλή σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρίσκεται στο νοσοκομείο τώρα, ελπίζω ότι θα είναι εντάξει. Περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές» είχε δηλώσει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά από την επίσκεψή του. Αν και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την ασθένεια του Ρόμπερτ Τραμπ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν «πολύ άρρωστος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments