Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [17/08/2020 – 23/08/2020]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [17/08/2020 – 23/08/2020]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [17/08/2020 – 23/08/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [17/08/2020 – 23/08/2020].

Κριός

Στις 18 Αυγούστου η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης: Θα έχετε την έμπνευση να διοχετεύσετε όσα έχετε στην καρδιά σας σε ένα δημιουργικό έργο. Μπορεί επίσης να θέλετε να εκφράσετε παιχνιδιάρικες συναισθηματικές λέξεις σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στο ζώδιό σας, θα ξεσηκωθείτε για να αναλάβετε δράση. Ασχοληθείτε με ό,τι αισθάνεστε ότι σας προσελκύει. Αυτό μπορεί να θέσει τις βάσεις για να γίνουν πραγματικότητα μερικά από τα πιο γλυκά όνειρά σας. Από τις 19 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας: Αξιοποιήστε τον χρόνο για να ερευνήσετε τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου ευεξίας που θέλετε να δοκιμάσετε. Αυτό που μαθαίνετε, μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο θεραπευτικό μονοπάτι!

Ταύρος 

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με το ευέλικτο Άρη στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας: Επιθυμείτε να συντονιστείτε περισσότερο με τη διαίσθησή σας. Αυτή είναι ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε νέους τρόπους συσχέτισης με τους αγαπημένους σας και καθορισμού προτεραιοτήτων. Αν δεν είχατε ισορροπία μεταξύ εργασίας και οικογένειας τον τελευταίο καιρό, τώρα θα φυσά ούριος άνεμος για να δράσετε! Από τις 22 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης. Αυτός θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας γύρω από θέματα καρδιάς και δημιουργικά έργα. Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας; Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή!

Δίδυμοι

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας: Ο καταιγισμός ιδεών παρέα με φίλους και συναδέλφους, μπορεί να οδηγήσει σε ένα ψυχικά συναρπαστικό έργο. Ίσως αρχικά ενοχληθείτε με το πόσο απασχολημένοι είστε… Αλλά η εκμάθηση και η αλληλεπίδραση με άλλους, είναι βασικά βήματα για την πραγματοποίηση του νέου σας οράματος. Από τις 19 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής: Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να συνδεθείτε διανοητικά και κοινωνικά με τους αγαπημένους σας – αν σωματικά απομακρυσμένοι! Η επαφή μέσω διαδικτύου και η διασκεδαστική ανταλλαγή μηνυμάτων, θα είναι υποστηρικτικές και συγκινητικές. Παράλληλα, είναι φανταστική στιγμή για να ερευνήσετε και να συλλέξετε πληροφορίες για οικιακές εργασίας σκοπεύετε να κάνετε.

Καρκίνος

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας των εσόδων: Θα ξεσηκωθείτε για να πάτε τους οικονομικούς σας στόχους στο επόμενο επίπεδο. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, όσον αφορά τη δημιουργία χρημάτων και την καθημερινή εργασία σας. Στη συνέχεια κάντε συγκεκριμένες ενέργειες προς όποια κατεύθυνση θεωρείτε σωστή. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στον 10ο οίκο σας της καριέρας… Και αυτό ενισχύει την πρόθεση να κερδίσετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας. Από τις 19 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να αυξηθεί η ένταση στις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με φίλους, συναδέλφους και αδέλφια. Εάν θέλετε να συνεργαστείτε για ένα εγχείρημα ή απλά να επανασυνδεθείτε, τώρα έχετε το πράσινο φως!

Λέων 

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Είναι η στιγμή να κάνει ντεμπούτο ο νέος σας ιστότοπος, να αλλάξετε αισθητική στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης ή να βγείτε στο εργασιακό προσκήνιο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτή είναι η ετήσια ευκαιρία σας να κάνετε ουσιαστική εντύπωση και να σημειώσετε πρόοδο σε προσωπικούς στόχους. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης. Θα διαπιστώσετε ότι οι στόχοι σας βελτιώνουν τις δεξιότητές σας, είτε θα σχεδιάσετε μια μελλοντική περιπέτεια μέσω εκπαίδευσης ή ενός ταξιδιού. Από τις 22 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος: Μπορεί να έχετε διάθεση να κάνετε νέες επενδύσεις ή μια διαφορετική κίνηση.

Παρθένος

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον πολεμιστή Άρη στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω στην καθημερινότητα, για να ακούσετε την καρδιά σας. Στη συνέχεια αφήστε όσα ανακαλύπτετε να σας οδηγήσουν σε βαθύτερες συνδέσεις. Από τις 19 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα διασχίζει το ζώδιό σας. Θα νιώσετε την ώθηση να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες, ώστε να συγκεντρώσετε πληροφορίες για να προοδεύσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Επικοινωνήστε με έναν φίλο που γνωρίζει περισσότερα για μια ευκαιρία εργασίας, μιλήστε με έναν πρώην συνάδελφο για ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ. Ο συνδυασμός ρεαλισμού και συναισθημάτων σας προετοιμάζει για την επιτυχία!

Ζυγός 

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης, σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Αυτό είναι το κλειδί για την επίτευξη προόδου στις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Η περίοδος προσφέρεται για συνεργασία με φίλους, συναδέλφους ή ένα σημαντικό πρόσωπο, για την τελειοποίηση ενός μακροπρόθεσμου οράματος. Η συλλογική δράση θα προχωρήσει το έργο σας. Εάν ξεσηκωθείτε για να μιλήσετε πιο δυνατά από το συνηθισμένο, κάντε το! Στις 22 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και συγκρούεται με τον πολεμιστή Άρη στον 7ο οίκο σας. Ίσως να είστε επιρρεπείς στο να ενοχληθείτε με κάτι χωρίς λόγο, με έναν φίλο ή σύντροφο. Δίνοντας όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή την άσκηση, μπορεί να προλάβετε μια σύγκρουση.

Σκορπιός

Στις 17 Αυγούστου, ο Ήλιος και ο επικοινωνιακός Ερμής κάνουν σύνοδο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ο Ερμής σχηματίζει και αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη που σας συγκυβερνά, στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Όλα τα συστήματά σας σημειώνουν πρόοδο στους επαγγελματικούς στόχους. Θα αισθάνεστε δυνατοί διανοητικά για να ασχοληθείτε με προκλήσεις. Η προώθηση των δεξιοτήτων σας στους ανώτερους, θα οδηγήσει στην αναγνώρισή σας. Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη φωτίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα. Στη συνέχεια κάντε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση: Στείλτε ηλεκτρονικά μηνύματα, κάντε κράτηση για ένα μελλοντικό ταξίδι, παρουσιάστε μια φιλόδοξη πρόταση στον προϊστάμενο. Έτσι θα θέσετε τα θεμέλια για να λάβετε ανταμοιβές.

Τοξότης 

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Θα νιώσετε πόσο επιθυμείτε μια αλλαγή, μια ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας για να μάθετε και να εξελιχθείτε. Αξιοποιήστε τη στιγμή, σχεδιάζοντας μια περιπλάνηση ή μαθαίνοντας περισσότερα για ένα θέμα που σας ικανοποιεί πνευματικά. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης. Ακολουθήστε τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις, διαθέτοντας αυθόρμητο χρόνο χαράς στους αγαπημένους σας. Από τις 19 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Σας δίνετε πράσινο φως για να παρουσιάσετε τις πιο λαμπρές ιδέες σας… Και οι ανώτεροι σας δεν μπορούν παρά να σας χειροκροτήσουν!

Αιγόκερως

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη φωτίζει τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Θα επιθυμείτε τη βαθύτερη σύνδεση με το άλλο σας μισό ή κάποιο ξεχωριστό άτομο. Το να εκφράζετε τις επιθυμίες σας και να συζητάτε, θα φέρει ηρεμία στο μυαλό και την καρδιά σας και ένα αίσθημα ενδυνάμωσης. Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Το διάβασμα θα ακονίσει τις επαγγελματικές δεξιότητες ή θα βρείτε νέα στρατηγική για να προωθήσετε την εργασία σας. Μιλήστε σε φίλους κοντινούς και μακρινούς. Ένα επιπλέον μυαλό μπορεί να αυξήσει την έμπνευσή σας. Από τις 22 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται στην ίδια ζώνη. Θα είστε πιο αναζωογονημένοι για να επιδιώξετε τους εκπαιδευτικούς και ταξιδιωτικούς σας στόχους.

Υδροχόος

Στις 18 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας δείχνει πόσο αμοιβαίες είναι οι σχέσεις σας. Εάν θέλετε να ενισχύσετε το δούναι και λαβείν με το άλλο σας μισό ή άλλο σημαντικό άτομο, θα αποκτήσετε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς να το κάνετε. Από τις 22 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Τώρα θα δημιουργήσετε ακόμη πιο βαθιές συνδέσεις με το πιο αγαπητό σας άτομο. Η εύρεση νέων τρόπων για να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να γνωρίσετε τις ανάγκες σας, θα ενδυναμώσει τη σχέση σας. Αυτή είναι επίσης καλή στιγμή για να επεξεργαστείτε τους κοινούς σας πόρους.

Ιχθύες

Στις 17 Αυγούστου, ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Αντιμετωπίστε όσα πρέπει να κάνετε σε τακτή βάση. Όσο απασχολημένοι κι αν είστε, θα νιώσετε ενθουσιασμένοι για να αξιοποιήσετε τη στιγμή. Από τις 22 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται, για ενίσχυση και ενασχόληση με τους στενότερους δεσμούς σας. Ο περισσότερος χρόνος σύνδεσης με το ταίρι σας ή έναν αγαπημένο φίλο, θα φέρει αισθήματα ασφάλειας, ζεστασιάς και ευτυχίας. Για αυτό κάντε μεγάλες συζητήσεις, περιπάτους ή τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments