Αθλητισμός

Περέα: Δεν συνεχίζει στο Τριφύλλι

Περέα: Δεν συνεχίζει στο Τριφύλλι
Περέα: Δεν είναι στα πλάνα του Πογιάτος για τη νέα σεζόν ο Κολομβιανός επιθετικός. Ο Καμπέτσης φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στο πλάνο που έχει ο Ισπανός προπονητής.

Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει ασχολείται ο Παναθηναϊκός. Τα σχέδια του Τριφυλλιού για την επόμενη σεζόν δεν περιλαμβάνουν παίκτες που ήταν στο ρόστερ της ομάδας την χρονιά που πέρασε. Μετά τους Κολοβό και Κολοβέτσιο που δεν ταιριάζουν στα πλάνα του Πογιάτος, και ο Χουάν Χοσέ Περέα βρίσκεται εκτός ομάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr.

O Καμπετσής θα πλαισιώσει την τετράδα των φορ της ομάδας

Ένας ακόμη παίκτης που είχε ενεργό παρουσία στο ρόστερ του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, ο Κολομβιανός επιθετικός Χουάν Χοσέ Περέα δεν υπολογίζεται από τον Ντάνι Πογιάτος για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Περέα έχει ενημερωθεί από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Τσάβι Ρόκα ότι δεν έχει χώρο στο τριφύλλι που φτιάχνεται για τη νέα σεζόν και θα προστεθεί στο γκρουπ των κομμένων που αποτελείται από τους Κολοβέτσιο, Κολοβό, Κονάν, Μολό, Μπεκ, Κότσαρη, Σκεντεράι, Σέχου, Δημήτρουλα και Χαντζάρα.

Επί της ουσίας οι πράσινοι έκριναν ότι ο Αργύρης Καμπετσής ταιριάζει περισσότερο στα θέλω του Ισπανού προπονητή σε σχέση με τον Περέα προκειμένου να πλαισιώσει την τετράδα των φορ της ομάδας μαζί με τους Καρλίτος, Μακέντα και Ιωαννίδη. Σε περίπτωση πώλησης του Μακέντα, προβλέπεται να αποκτηθεί επιθετικός από το εξωτερικό για να καλύψει το κενό του.

Ως πιθανός αντικαταστάτης του Φεντερίκο Μακέντα, εφόσον πωληθεί, φαίνεται πως εξετάζεται ο Αρμάντο Σαντίκου ο οποίος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό

Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Καρλίτος και Ιωαννίδη στην «πράσινη» γραμμή κρούσης, με τον Φεντερίκο Μακέντα να αποχωρεί εκτός απροόπτου από την ομάδα, όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες από το olaprasina1908.

Πολύ ψηλά και στη λίστα του Άρη

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στο «τριφύλλι» να είναι ο διεθνής Αλβανός επιθετικός, Αρμάντο Σαντίκου, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά και στη λίστα του Άρη. Ο παίκτης, όπως αναφέρεται, είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και επί Μαρίνου Ουζουνίδη, όταν προτιμήθηκε τελικά ο Αντρές Τσάβες. Ο 29χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε και αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για τους «πράσινους», ενώ είναι και οικονομικά προσιτός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments