Lifestyle

Μόνικα Μπελούτσι Ελλάδα: Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της σε Μύκονο και Πάρο

Μόνικα Μπελούτσι Ελλάδα: Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της σε Μύκονο και Πάρο
Μόνικα Μπελούτσι Ελλάδα: Η ηθοποιός όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες πριν βρεθεί στο Ηρώδειο επισκέφτηκε αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων

Ιταλίδα σταρ του κινηματογράφου Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα, όπου και θα επιστρέψει το Σεπτέμβριο προκειμένου να ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο.

Η ηθοποιός όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες πριν βρεθεί στο Ηρώδειο επισκέφτηκε αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων. Η ηθοποιός έχοντας μαζί και τη μικρή της κόρη, Léonie βρέθηκαν Πάρο και Μύκονο. Ντυμένη με μακριά και αέρινα φορέματα και φορώντας την μάσκα της η Μόνικα Μπελούτσι έκανε βόλτες στα νησιά. Η διάσημη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στη χώρα μας και δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται. Μάλιστα η Πάρος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.

Δείτε τη Μόνικα Μπελούτσι σε Πάρο και Μύκονο

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιταλίδα ντίβα, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας και έρχεται στο Ηρώδειο για να σαγηνεύσει και τους Έλληνες θεατές, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.

Η Μόνικα Μπελούτσι επιλέγει συμβολικά τη γενέτειρά της Ιταλία (Festival dei Due Mondi, Spoleto, 27 Αυγούστου 2020) και τον τόπο καταγωγής της μεγάλης σοπράνο, Ελλάδα (Ηρώδειο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2020), για την έναρξη της διεθνούς περιοδείας της παράστασης.

«Υπάρχουν κοινά στοιχεία (ανάμεσα στην ίδια και την Κάλλας). Ήταν μία γυναίκα από την Μεσόγειο όπως κι εγώ. Μετά, είναι ο κοσμοπολιτισμός. Και αυτή η αίσθηση της ευθραυστότητας, που υποκρύπτει μεγάλη δύναμη, όπως συμβαίνει γενικώς με τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή. Αυτό που με αγγίζει περισσότερο, όμως, είναι αυτή η απεριόριστη ευαισθησία της Κάλλας, το στοιχείο που δίνει μία επιπλέον διάσταση στα πάντα. Ήταν μία γυναίκα που πολεμούσε με την καρδιά της, για την καρδιά της. Τελικά, είχε μια απλή καρδιά και αυτό ίσως τη σκότωσε». Την άφιξη της ηθοποιού στην Αθήνα αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments