Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ 1209 μόνιμες προσλήψεις: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ 1209 μόνιμες προσλήψεις: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
ΑΣΕΠ 1209 μόνιμες προσλήψεις: Δημοσιεύτηκε και επίσημη ανακοίνωση.

Δημοσιεύτηκε η επίσημη ανακοίνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού αναφορικά με τις 1209 μόνιμες προσλήψεις στην υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική ανεξάρτητη αρχή που διασφαλίζει την ορθότητα των προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ανακοινώνει την πρόσληψη 1209 Τακτικού Προσωπικού σε Φορείς του υπουργείου Υγείας, ως ακολούθως:

  • 113 άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης,
  • 483 άτομα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης,
  • 404 άτομα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και
  • 209 άτομα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου του 2020 μέχρι και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου του 2020, του ίδιου μήνα δηλαδή. Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου του 2020.

Και να αναφέρουμε πως γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 6Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ  (Φ.Ε.Κ. 28/6.8.2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ’).

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β’ της προκήρυξης). Όποιος ενδιαφέρεται να δει αναλυτικά την προκήρυξη, υπάρχει η δυνατότητα να πατήσει εδώ και να μάθει όλα όσα χρειάζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments