Αθλητισμός

Θεοχάρης Παναθηναϊκός: Άλλος ένας «πράσινος» πρέπει να βρει άλλη ομάδα

Θεοχάρης Παναθηναϊκός: Άλλος ένας «πράσινος» πρέπει να βρει άλλη ομάδα
Θεοχάρης Παναθηναϊκός: Άλλος ένας «πράσινος» ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα αφού οι Πογιάτος και Ρόκα συνεχίζουν τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Άσχημα νέα άκουσε ο Βαγγέλης Θεοχάρης που μέχρι σήμερα έκανε προπονήσεις με το κανονικό γκρουπ των παικτών του Παναθηναϊκού. Ο μάνατζερ του παίκτη είχε επικοινωνία με τη διοίκηση της ομάδας και ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται. Του ζητήθηκε, όπως είχε γίνει και με τον Χουάν Χοσέ Περέα, να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 22χρονος χαφ, αν και αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια στα play off και είχε πάρα πολύ καλή απόδοση, τελικά δεν έπεισε τον Ισπανό τεχνικό για μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου. Έτσι, μετά τον Περέα, γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από το κανονικό γκρουπ προπονήσεων στο Κορωπί που ενημερώθηκε μέσω του εκπροσώπου του να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 22χρονος άσος που κατάγεται από τη Λιβαδειά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά από ό, τι φαίνεται αυτό δεν θα τον κρατήσει στην ομάδα. Ειδικά στην ηλικία του, θα πρέπει να παίζει για να αναδειχθεί. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η ποδοσφαιρική του αξία υπολογίζεται στις 200 χιλιάδες ευρώ, αν και ο Παναθηναϊκός ίσως τον αφήσει για πολύ λιγότερα, έτσι ώστε να μην πληρώνει το συμβόλαιό του.

Τι είχε γίνει με Περέα

Ένας ακόμη παίκτης που είχε ενεργό παρουσία στο ρόστερ του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, ο Κολομβιανός επιθετικός Χουάν Χοσέ Περέα δεν υπολογίζεται από τον Ντάνι Πογιάτος για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Περέα είχε ενημερωθεί από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Τσάβι Ρόκα ότι δεν έχει χώρο στο «τριφύλλι» που φτιάχνεται για τη νέα σεζόν και προστέθηκε στο γκρουπ των κομμένων που αποτελείται από τους Κολοβέτσιο, Κολοβό, Κονάν, Μολό, Μπεκ, Κότσαρη, Σκεντεράι, Σέχου, Δημήτρουλα και Χαντζάρα (από σήμερα εκεί βρίσκεται και ο Θεοχάρης).

Επί της ουσίας, οι «πράσινοι» έκριναν ότι ο Αργύρης Καμπετσής ταιριάζει περισσότερο στα θέλω του Ισπανού προπονητή σε σχέση με τον Περέα προκειμένου να πλαισιώσει την τετράδα των φορ της ομάδας μαζί με τους Καρλίτος, Μακέντα και Ιωαννίδη. Σε περίπτωση πώλησης του Μακέντα, προβλέπεται να αποκτηθεί επιθετικός από το εξωτερικό για να καλύψει το κενό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments