Ελλάδα

Τούρκοι την έπεσαν on air σε γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο

Τούρκοι την έπεσαν on air σε γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο
Διαφορετική ήταν η live σύνδεση του Μανώλη Κωστίδη από την Κωνσταντινούπολη.

Με ένα απρόοπτο κύλησε το βράδυ της Δευτέρας 17 Αυγούστου, η ανταπόκριση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κοστίδη από την Κωνσταντινούπολη, καθώς άγνωστοι τον διέκοψαν σε ζωντανή μετάδοση. Συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού μετέφερε το ρεπορτάζ για την τηλεφωνική επικοινωνία του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  με τον  Ιταλό πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε, όταν ξαφνικά άγνωστοι μιλώντας του στην τούρκικη γλώσσα τον διέκοψαν.

Το δελτίο συνεχίστηκε κανονικά. Λίγα λεπτά αργότερα ο δημοσιογράφος βγήκε και πάλι ζωντανά για να συνεχίσει το ρεπορτάζ του απολογούμενος για το ατυχές περιστατικό, ωστόσο δεν αναφέρθηκε στο ποιοι ήταν αυτοί που του την “έπεσαν” ή τι του είπαν.

Δείτε παρακάτω τη σκηνή:

Όσον αφορά την επικοινωνία του Ερντογάν με τον Κόντε, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι πρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία και ο διάλογος μεταξύ Τουρκίας και Ιταλίας.

Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν και ο Τζουζέπε Κόντε συζήτησαν για μια λύση που θα διασφαλίζει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων των χωρών και θα αποφέρει κέρδη για όλες τις πλευρές. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας των δύο ηγετών, συζητήθηκαν επίσης τα βήματα για την ενίσχυση των σχέσεων των χωρών τους και συμφωνήθηκε να διατηρηθεί η συνεργασία και ο διάλογος.

“Οι δύο άντρες συμφώνησαν να ενισχύσουν την συνεργασία τους και τον διάλογο στην Ανατολική Μεσόγειο”, ανέφερε χαρακτηριστικά από την πλευρά της η Daily Sabah. Ακόμη, Ερντογάν και Κόντε επιβεβαίωσαν την ανάγκη να βρεθεί μια λύση που θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων των χωρών στην περιοχή. Στο δημοσίευμα της Sabah αναφερόταν ότι ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε το Σάββατο 15 Αυγούστου πως η Τουρκία δεν θα διστάσει να αντιδράσει στην παραμικρή προσπάθεια παρενόχλησης του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επισημαίνεται επίσης ότι το τουρκικό ναυτικό εξέδωσε νέα Navtex για το Yavuz έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Στην επιχείρηση, η οποία θα έχει ισχύ από τις 18 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχουν τρία ακόμη πλοία, τα “Ertugrul Bey”, «Osman Bey» και «Orhan Bey». Ακολουθεί η Navtex:

TURNHOS N/W : 1036/20 (Antalya NAVTEX Station) (Published Date: 15-08-2020 18:13) TURNHOS N/W : 1036/20 MEDITERRANEAN SEA 1. DRILLING OPERATIONS, BY YAVUZ, ERTUGRUL BEY, OSMAN BEY AND ORHAN BEY BETWEEN 18 AUG-15 SEP 20 IN AREA BOUNDED BY; 34 06.13 N – 031 45.73 E 34 06.13 N – 031 57.80 E 33 56.18 N – 031 57.80 E 33 56.18 N – 031 45.73 E WIDE BERTH REQUESTED. 2. ALL VESSELS ARE STRONGLY ADVISED NOT TO ENTER TO THIS AREA. 3. CANCEL THIS MESSAGE 152059Z SEP 20.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments