Πολιτική

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «απάντησε» γι αυτήν τη φωτογραφία

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «απάντησε» γι αυτήν τη φωτογραφία
Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Μεγάλος ντόρος έχει γίνει για τη φωτογραφία της κ. Σακελλαροπούλου που τη δείχνει να ασπάζεται μία εικόνα μέσα στην εκκλησία. Δείτε τι λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος της Προέδρου.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει για τη φωτογραφία της Προέδρου της Δημοκρατίας που την εμφανίζει να ασπάζεται μία εικόνα μέσα στην εκκλησία. Στα social media δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος με πολλούς να σχολιάζουν ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται να μην υπακούει στα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού και να δίνει το λάθος παράδειγμα. Από τα καυστικά σχόλια δεν έχει γλυτώσει και ο πρωθυπουργός ο οποίος φαίνεται σε μια άλλη φωτογραφία να βρίσκεται μέσα σε εκκλησία με πιστούς που δεν φοράνε μάσκα.

Στην περίπτωση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου όμως ίσως υπάρχει μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Άνθρωποι του περιβάλλοντός της σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα και την κριτική που της ασκείται λένε ότι η Πρόεδρος ακολουθεί πιστά όλα τα μέτρα, χωρίς εκπτώσεις, σύμφωνα με το InStaNews.gr.

Προσθέτουν μάλιστα ότι αυτό που δεν φαίνεται στη φωτογραφία είναι ότι δίπλα στην εικόνα υπήρχε άνθρωπος, ο οποίος αμέσως μετά από κάθε ασπασμό πιστού έσπευδε να την απολυμάνει με αντισηπτικό.

Όπως σημειώνουν η κ. Σακελλαροπούλου θεωρεί τα ζητήματα υγείας υψίστης σημασίας και το έχει αποδείξει με την έως τώρα στάση της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments