Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: «Ο ΠΑΟΚ έβαλε προκλητικές λέξεις στη φανέλα του»

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: «Ο ΠΑΟΚ έβαλε προκλητικές λέξεις στη φανέλα του»
ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Με μηνύματά τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Τούρκοι οπαδοί κατηγορούν τον «Δικέφαλο» ότι έβαλε προκλητικές λέξεις στη φανέλα του.

Για προκλητικές λέξεις πάνω στη φανέλα του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο Τούρκοι οπαδοί πριν από το ματς με Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε η παρακάτω φωτογραφία που φαίνονται οι ξεχωριστές λέξεις που δείχνουν τις ρίζες του συλλόγου, όπως: «Αγιά Σοφιά, ΠΑΟΚ, Προσφυγιά, Μικρά Ασία, Πόντος, Κωνσταντινούπολη», για τις οποίες, όπως βλέπετε παρακάτω, οι Τούρκοι οπαδοί λένε ότι προκαλούν.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία

Θυμίζουμε ότι και μετά την κλήρωση με την Μπεσίκτας, οπαδοί από την Τουρκία είχαν κάνει αναρτήσεις με τις οποίες προκαλούσαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και «δυναμίτιζαν» το κλίμα πριν τον αγώνα. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι αντίστοιχες αναρτήσεις, έστω ως απάντηση, έγιναν και από τη μεριά Ελλήνων οπαδών.

Σε σχέση με τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ, από χθες έγινε γνωστό ότι θα μεταδοθεί από το OPEN TV και όχι από συνδρομητικό κανάλι του ΠΑΟΚ. Ο αρχικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιελάμβανε τη live μετάδοση του πρώτου αγώνα της σεζόν με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League από το PAOK TV. Όμως, τα δεδομένα άλλαξαν.

Σύμφωνα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε, σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, να προσφέρει δωρεάν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας σε όλους τους φιλάθλους. Για αυτό τον λόγο δόθηκε εντολή να μεταδοθεί η καθοριστική αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα στις 25 Αυγούστου (στις 21.00 η ώρα) από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Δεν υποβαθμίζεται το PAOK TV

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στους επιτελείς του «Δικεφάλου του Βορρά» πως με αυτή η απόφαση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσει το PAOK TV, το οποίο στηρίζεται απόλυτα και θα στηριχθεί. Ωστόσο σε μία φάση που η κοινωνία πιέζεται οικονομικά και ψυχολογικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να προσφέρει δωρεάν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στους ποδοσφαιρόφιλους, μια άκρως εμπορική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αφού απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα βρεθεί ένας ισχυρός αντίπαλος από την Τουρκία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments